2024. június 22. | szombat | Paulina nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Mándoki László / Leslie Mandoki

Újabb elismerést vett át Leslie Mandoki

Leslie Mandokit kitüntette a Bajor kormány, ugyanis ő lett az év vállalkozója

Az ünnepi átadás során, a Bajor Parlament elnöknője Ilse Aigne köszöntötte Lesliet és adta át a kitüntetést. A piacvezető SIXT cég tulajdonosa Erich Sixt a gazdasági szektorból, a zeneiparból a híres német rocksztár Peter Maffay is beszélt Leslie eredményeiről.

"Leslie 100%-ban képviseli azt a minőséget, amiért bárki is a zenei pályát választhatja csak gratulálni tudok az elért eredményekhez ."Markus Söder, bajor miniszterelnök, aki a Mandoki Soulmates 30 születésnapját is köszöntötte.

"Gratulálok neked Leslie, az elkötelezettséged és a kiváló szolgálatod a művész világban példaértékű!"- Michael Kretschmer, Szászország miniszterelnöke.

"Hatalmas gratuláció a kimagasló eredményeidért és munkásságodért." Daniel Günther, Schleswig-Holstein miniszterelnöke.

"A kivételes tehetséged ékes bizonyítéka te magad vagy! Őszintén gratulálok!" Reiner Haseloff, Sachsen-Anhalt miniszterelnöke.

Az eseményen a 40 éves jubileumi Red Rock stúdió mellett kiemelték a világhírű többszörös platina és aranylemezes Mandoki Soulmates 30. évfordulóját is, amelyet szintén Leslie alapított, és amelynek tagjai között olyan ikonok találhatók, akik a progresszív rock és a fusion jazz terén alkottak maradandót, a tagok összesen 35 Grammy-díjjal büszkélkedhetnek, Leslie Mandoki, Al Di Meola, Mike Stern, Bobby Kimball, Bill Evans, Randy Brecker, Nick Van Eede, Chris Thompson, Cory Henry, Till Brönner, Richard Bona....

A Mandoki Soulmates legutóbbi hangos sikere a koncertjeik mellett a Bartók Béla ihlette Magyar képek című korong, mely külföldön és Magyarországon ráadásul duplán lett aranylemez, hiszen az angol és a magyar nyelvű album is tarolt.

"Hálás vagyok mindenért, ez a kitüntetés számomra rendkívül megható. Soha nem kerestem a sikert, egész életemben szorgalmasan dolgoztam, a munkámat mindig is nagyon szerettem. A kudarcokból tanultam, a sikerekből táplálkoztam, a váratlan helyzeteket igyekeztem megoldani, a paradigma változásokkal dacoltam és mindig igyekeztem új utakat találni. Egyszerűen csak végeztem a dolgomat.Nagyon hálás vagyok a szüleimnek, akitől az akkori diktatúra ellenére értékes és szép gyermekkori élményeket kaptam, a budapesti csodálatos tanáraimnak mély és tiszteletteljes köszönet jár. Továbbá köszönöm a gyermekeimnek, kiváló kollégáimnak, fantasztikus szakmai partnereimnek és nem utolsó sorban a csodálatos közönségünknek a szeretetüket és a bizalmat. Visszatekintve az elmúlt évtizedekre, mindig is fontos volt számomra, hogy a megállíthatatlan idő csak teljen, és ne múljon el nyomtalanul. Az üzenetem mindig egyszerű volt: éljünk békében, szabadságban, szeretetben, elfogadásban és tiszteljük egymást. A zene és a művészet mindig is az egyik legkifejezőbb eszközöm volt, hisz a zenében rejlik a legnagyobb összekötő erő, ami minden gátat át tud hidalni "-mondta Leslie.

" A művészi tehetséged és szorgalmad mellett vállalkozói génekkel is meg vagy áldva, teljes mértékeben megérdemled a díjat! " -Gabor Steingart, a THE PIONEER főszerkesztője.
"A kitüntetés méltó elismerése a kiemelkedő teljesítményednek és eredményeidnek, őszintén gratulálok !"Steffen Kampeter, a Német Munkaadók Szövetségének elnöke.

Claudia Schwarz,az Instyle Productions alapítója és szerkesztője illetve Prof. Dr. Jo Gröbel, média szakértő is őszinte gratulációjukat fejezték ki Leslienek, a szabadon gondolkodó örök lázadónak.

[2023.12.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.20.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
A Madách Színház 2014-ben...

Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Hazai és nemzetközi...

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Őrületes Palaye Royale koncert a Barba Negrában
Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Nagyot szólt a Dinamit 45 éve! - képriport
Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
beszámolók még