2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
AC
Kapcsolódó cikkek
Kitűnő zenével erősítenek a Cannibálok
Képgalériák
Animal Cannibals bújócska a lemezbemutatón
Kapcsolatok
Animal Cannibals

Bújócska a Cannibálokkal
Újszerű lemezbemutatás

Az Animal Cannibals zenekar két rappere vonzódik a bűvös számpárosokhoz, így nem meglepő, hogy legújabb lemezük bemutatására is egy ilyen dátumot szemeltek ki. Kilencedik hónap 9-én, reggel kilenckor egy budapesti nagy elektronikai áruházban Qka MC és Ricsipí bújócskára és egy kiadós reggelire várta rajongóit. Aki meglelte őket azt 99 ajándékkal lepték meg.

A kellemesen melegnek ígérkező péntek reggel sok diák az iskola helyett inkább egy budai bevásárlóközpontba vette az irányt. No nem helyezték át ide a tanítást, csak kedvenc csapatukat, az Animal Cannibals-t jöttek felkutatni egy áruház portékái között. A két rapper ugyanis kellemes mókát eszelt ki, hogy kellően felkeltse az érdeklődést új nagylemezük, a Mindent lehet című trilógia második részének, a Nincs határnak a bemutatására. A három kilences jegyében korábban kinyittattak egy boltot, és jól elrejtőztek az oda érkező rajongók elől. Aki leleményes volt és megtalálta mindkettőjüket, 99 érdekes és értékes nyereménnyel térhetett haza, vagy a suliba.

- Három év után jelent meg az új album, melyen 19 szám hallható – mesélte Ricsipí. – Ennek a lemeznek minden porcikáját átjárja a 9-es szám rejtélye. Ezért is kezdeményeztük ezt a kis játékot, szerettünk volna kellő hangot adni annak, hogy itt vagyunk! Manapság kötelező jól promózni magunkat, a sok csillogás között még elvesznénk. Nagyon örülök, hogy sokan eljöttek, és annak is, hogy a reggelinek szánt fánk és tej szinte mind elfogyott.
A társ, Qka azonban még másért is nagyon hálás volt:
- Ugyan csak negyed órát voltam egy kupac dvd alatt, ami nejlonnal volt letakarva, de ez úgy megizzasztott, hogy élmény volt előjönni – mesélte nevetve.

A közel két óra alatt tucatszám érkeztek a zenebarátok, akik a reggeli mellé még dedikált posztert vagy autogramkártyát is kaptak. Sőt, nagyon barátságos áron hozzá juthattak a lemezhez is, melyet szintén egyedien dedikáltak a kannibálok. A korong tartalmaz egy kedvezményes kártyát is, melyet három részre osztottak. Az első negyedet levágva, és a trilógia mindhárom részéből összegyűjtve egyet, az egészért cserébe, a negyedik lemezt ingyen lehet majd beszerezni. De van itt egy invitálás egy zártkörű meghitt partira is 2006. 06. 06-ára, sőt 999 ajándékért is harcba lehet szállni a harmadik cikkellyel. A fiúk nagyon bőkezűen bánnak a rajongókkal.

- A rapzene az egyik legveszélyeztetettebb réteg – vélekedett Qka. – Reméljük ezekkel a lépésekkel gátat szabhatunk a másolásnak. Továbbá azt is szeretnénk, hogy a tehetségek ne vesszenek el a világban. Szeptemberben lesz egy breaktánc verseny a Pecsában, de egy tehetségkutatót is össze akarunk hozni a közeljövőben. A honlapunkon minden információt megtalálhattok ezekkel kapcsolatban.

A lemezen sokat és sokakkal dolgozott együtt a két kannibál, olyan sztárok közreműködtek, mint a Cotton Club Singers, Somló Tamás vagy a 100 Folk Celsius. Ez előbbi zenekarral közös számukból készítették el első klipjüket, de már a másodikon is dolgoznak. A korábbi lemezhez hűen, most is legalább kilenc videót akarnak majd készíteni. Két-háromhavonta jön majd az új áldás.
A jövőre nézve, mindezeken kívül, még sok koncertet, fellépést is terveznek. A trilógia harmadik része valószínűleg 1-2 éven belül a boltokba kerül, annyi azonban biztos, hogy 09.09-én és hasonló leleményes promóval beharangozva.

mori

[2005.09.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még