2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Tokajban a part szabad
A rock feledteti a rosszkedvet
Átalakul a Disco Express
Tépd le a szárnyaid - vallomás videóval
Nyalóka dal VV Anettel - nézd meg a Disco Express új klipjét!
Képgalériák
Nyalóka - Disco Express klipforgatás
Kapcsolatok
Disco Express
Legnépszerűbb csengőhangok

VV Anett énekelt, de hangja nem hallatszott

Igen a hír igaz, VV Anett énekesi pályára lépett, még ha egyelőre (hála Istennek) csak egyetlen klip erejéig, és a hangja saját kérésére alig hallatszik.

A Disco Expresses fiúk (?) megint jól bolondoztak a Nyalóka című klipjük forgatásán, mely a harmadik nagylemezük egyik dala lesz. A nagylemez saját bevallásuk szerint ősszel már tényleg kijön. :)

- Mi amerikai tempóban adjuk ki a lemezeinket, azaz háromévenként jövünk ki egy kiadvánnyal. Harmadik lemezünket gyűrjük éppen. A teljes anyag kész, kis vokálozás, még javítgatások vannak hátra és valamikor október környékén fog megjelenni; előfutára a Nyalóka nóta, aminek éppen a klipet készítjük, de még egy csomó ötletünk van a promóra, meglátjuk lesz-e rá időnk meg pénzünk. – tájékoztatta lapunkat Betty.

Agyament ötletek a videóban

A klip tulajdonképpen egy álomkép, melyben egy VV Anett vezette lánycsapat játszik, és a dal közben különböző tréfás jelenetekben láthatók a Disco Express tagjai, természetesen a Nyalókával, mint központi elemmel. Néhány snitt ízelítőül: a Pláza angyal klipből már ismert Szandi, mint stoppos tűnik fel, de a Vespán egyensúlyozni próbáló Joey és Betty természetesen nem veszik fel...

Láthatunk Marilyn Monroe utánérzést, takarítónőt füvet porszívózni, újraélhetjük Szinyei Merse Pál Majális című képének készítését, vagy az Elm street horrorklasszikust is feleleveníthetjük emlékeinkben és még néhány hasonlóan agyament ötletet élvezhetünk profi megvalósításban a 731-es stúdió által, Béres László rendezésében.

- Reméljük minél több helyen játsszák és bevállalják majd. A klip készítése során hosszadalmas egyeztetések történtek, a rendezővel megbeszéltük, hogy mi az, ami gyakorlati szempontból megoldható - folytatta Betty és Joey.

- Nagyszerű érzés a csapattal dolgozni, mert mindannyian miskolciak vagyunk, a fél brigád rokonom, ők találtak ki mindent – szóval nem volt nehéz dolgom.  – foglalta össze véleményét Béres Laci az egyik szünetben.

Hogy került VV Anett a klipbe?

- Mi a rendező csapatot kerestük meg az ötletünkkel, hogy egy jól kinéző lányzenekart akartunk összeállítani, és ők mondták, hogy Anett jó ismerősük, és hogy talán elvállalja. Ő meg elég jól néz ki, meg esztétikus is ugye, és mondtuk, hogy OK. Nem az volt a célunk, hogy mindenképpen egy híresség vagy ilyesmi legyen a klipben, de így összekötöttük a kellemeset a hasznossal. :) Mikor először felhívták, hogy jöjjön szerepelni, akkor már mondta, hogy ő nem tud énekelni, de tudtuk, hogy jó lesz. – mesélte Joe. 

- Az elején már kikötöttem, hogy amikor énekelek, akkor ne nagyon hallatsszon a hangom. A magyar szöveg az teljesen megy, az angollal még birkózom. De nem szeretnék énekelni. Az együttest csak most ismertem meg. Azt hittem nekem lesz a legbrutálabb fejem, de mint itt kiderült, én vagyok a legszolidabb... :) – erősítette meg Anett az információt.

Szóval így történt. Mindenesetre a klipben a lánycsapat valóban jól néz ki és a kisfilm is szuper agyament lesz. Várjuk!

Nyalóka dal - nézd meg a Disco Express VV Anettes klipjét!

Nyalóka - Disco Express klipforgatás képekben

– SirOesh –

[2008.07.18.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2008.07.27. 14:59 • [1]
"Énnálam elképzelhetetlen volt ezelött 40-30 évvel, hogy ki merjek úgy menni a színpadra, hogy ne tudjak énekelni."
Ma reggel egy mondat a Napkeltéből, Balázs Fecótól.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még