2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

A legforróbb napokon is irány a siófoki Plázs

Végre itt az igazi kánikula, az időjárásnál pedig csak az éjszakai bulik forróbbak a Plázson. Aki szereti a tengerparti életérzést és a napfényes nappalokat szívesen fordítja holdfényes éjszakákba, azoknak a Plázs ezen a hétvégén is jó választás lehet, ahol több helyszínen is zajlanak a bulik.

A siófoki Plázs a balatoni buliélet lüktetése. Ahogy megszokhattuk, péntek este ezúttal is Metzker Viki rendel az Arénában, akihez ezúttal T. Danni barátja ugrik be játszani, míg a Music Teraszon most is elmerülhetünk a hűsítő habokban és ütemekben a Habpartyn.
 
Szombaton, miután rápihentünk a parton az éjszakára, három party közül is válogathatunk. Az Arénában a Hódítás Éjszakája ✘ Lights OFF bulin mindenki kedve szerint jelezheti, mit vár az estétől, a karszalagok ugyanis a közlekedési lámpa fényei szerint választhatók, azaz jelezhetik, hogy a bulizó foglalt vagy nyitott az ismerkedésre. A reggelig tartó táncról Nia, Jackwell, Jauri, Adam Ajkay, Marko Crown, Adam Bash és Sarah Hawk gondoskodnak. Mindeközben a Music Teraszra a Wannabe Beach költözik be a 90-es és a 2000-es évek legmenőbb slágereivel, míg a homokot Steve Judge és vendégei, Steve Valentine, Regan és R92 muzsikájára rúghatjuk naplementétől napfelkeltéig. 

Egy átmulatott éjszaka után nincs is jobb másnapi program, mint elheverni a Plázs egyik napágyán és csodálni a Balatont, míg az aktívabbak sportolhatnak vagy megmérettethetik magukat az egész nyáron át tartó amatőr strandröplabda kupán is. A sportosabbak készülhetnek az augusztus 15-16-i Just Clear Beach Fitness Fesztiválra, míg jövő hétvégén bulifronton megidézzük a Palace szellemiségét a Palace Summerrel és lesz Rakonczai Piano est is, de hamarosan még több koncerttel jelentkezik a még szeptemberben is programokkal készülő Plázs. 

[2020.08.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még