2024. december 22. | vasárnap | Zéno nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Zenekarok/Előadók » Magyar

Slamo és a No

Slamo Szataival meg a HIT gyülekezettel lejárt lemez.Ráadásul tök gáz emberileg.

Témaindítás: 2005.09.16.
Utolsó hozzászólás: 2006.03.15.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

gabifa 2005.10.21. 23:35 • [13]
Zeneileg jó de egy nyerészkedő alak enyhén szólva.
Lencsi 2005.10.21. 13:18 • [12]
gabifa: ki az az Elek akihez Slamót hasonlítod? Ha ennyire ,,gáz ember", miért hozzá mentél zeneoktatásra és miért mentél be a boltjába?
Santana: Te meg legalább megmagyarázhatnád miért gáz emberileg! Valami személyes dolog, vagy úgy általánosságban? Ha ilyet írsz, legalább nyomós indokokkal támaszd alá, hogy megértsék mások is! Mert ez olyan, mintha csak a habokba beszélnél. Azt hittem, aki létrehoz egy fórumot róluk, a zenéjükkel akar foglalkozni, de Te rögtön sértegetéssel indítottál. Ha ennyire utálod őket, miért foglalkozol egyáltalán velük?
gabifa 2005.10.21. 12:11 • [11]
Helló mindenki!

Én egy senki vagyok de nekem is az a véleményem mint Santanának. slamo járkál a világban mint gólyafos a levegőben, nem találja a helyét. párszor voltam a boltjában. Bár ne lettem volna. Ilyen drágaságot régen tapasztaltam, azt meg hogy mennyit ad a használt cuccokért kicsit megmosolyogtatónak találtam. Elek 100x korrektebb ember. Ez az ember száll a levegőben, szerintem nem is ezen a földön él. A zeneoktatásról meg annyit hogy mikor ott voltam órán, jött ment lese szart, szolgálta ki a vevőket. Zenéjét nem ismerem nem a műfajom. pá
eva100 2005.10.20. 09:26 • [10]
Santana! Bocs a hiányosságért! Ezúton pótolom: Az e-mail címem: eva100@citromail.hu!!! - Mivel e-mail címem közszemlére tettem, valószínűleg nehezebben fog menni a ,,szólogatás".
Egyébként nem szólogattam, csak a véleményedre reagáltam és kérdeztem. A Te irományod nevezhető (be)szólogatásnak, mert Slamot és Szatait legucsmoltad. (ha jól értelmeztem). Talán ezért nyitottad ezt a topicot? Ugye nem feltétlenül szükséges, hogy mindenki egyetértsen Veled?
Egyébként a 3. sz. hozzászólásomban feltett kérdésre nem válaszoltál. Bocs!
Előzmény: santana • 2005.10.19. 21:08 • [9] • Előzménykövetés 
santana 2005.10.19. 21:08 • [9]
eva 100 és dream4 nevű kedves hozzászólók ugy könnyű szólógatni,hogy nincse mail címetek.Bocs.
Lencsi 2005.10.17. 14:12 • [8]
Sziasztok! Valakinek nincs meg véletlenül a Titkos napló 1-2. a NO-tól?
siroesh 2005.10.15. 00:14 • [7]
OFFTOPIC
Natural Sunset, feltölteni sajna nem lehet (ld Artisjus) belinkelni tudom. Lszi küldj emilt nekem. SO
Előzmény: Natural Sunset • 2005.10.14. 22:27 • [6] • Előzménykövetés 
Natural Sunset 2005.10.14. 22:27 • [6]
elnézést kérek, hogy belepofátlankodok ebbe a topicba (többet nem fordul elő), de új vagyok, és nem tudom hogyan/hol lehet feltölteni az oldalon a saját zenéimet. :) kérhetném valaki segítségét? hálás lennék az illetőnek!
köszönöm!
eva100 2005.10.14. 22:12 • [5]
Hahó!
Újra koncertezik a NO!!!!! :-))))
Bővebb információkat a www.nozenekar.hu és a www.slamo.hu oldalakon olvashattok.
Előzmény: • 2005.10.14. 15:55 • [4] • Előzménykövetés 
2005.10.14. 15:55 • [4]
Hello!
Segítsen valaki! Szinte semmit nem tudok a No együttesről, de nagyon érdekel egy-két dolog velük kapcsolatban. Elsősorban a Titkos napló 1.-2. kapcsán. Az énekes írja a szöveget? Nekem is ugyan ez az életem, csak másképp fejezem ki: http://www.exlexunplugged.hu
Már vagy 5 éve hallgatom a Titkos naplót, de még mindig újat tud adni, és egyre csak erősödik bennem a mondanivalója. Magamra ismerek benne.
lap teteje
További oldalak «« 12 3 »»
AZONNALI PRIVÁT ONLINE HITELEK szolgáltatás [2024.12.18.]
EXPRESS HITELEK 30 PERCEN BELÜL szolgáltatás [2024.12.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Happy metal party az Analog music hallban
Happy Heavy Metal, azaz Freedom Call klub koncert az...

A cselló metal királyai újra elvarázsolták Budapestet - Apocalyptica koncert a Barba Negraban
A...

Phoebe és Jason: Egy elfojtott szerelem története 
Szabó Kimmel Tamás és Hermányi Mariann David Mamet drámájában a Centrálban - képekkel
Melodikus death metal szeánsz a Barba Negraban
Elbúcsúztunk a Sepulturatól  
Az olasz életérzést Budapesten is megmutatta az Il Volo
beszámolók még