gabifa: ki az az Elek akihez Slamót hasonlítod? Ha ennyire ,,gáz ember", miért hozzá mentél zeneoktatásra és miért mentél be a boltjába?
Santana: Te meg legalább megmagyarázhatnád miért gáz emberileg! Valami személyes dolog, vagy úgy általánosságban? Ha ilyet írsz, legalább nyomós indokokkal támaszd alá, hogy megértsék mások is! Mert ez olyan, mintha csak a habokba beszélnél. Azt hittem, aki létrehoz egy fórumot róluk, a zenéjükkel akar foglalkozni, de Te rögtön sértegetéssel indítottál. Ha ennyire utálod őket, miért foglalkozol egyáltalán velük?
Én egy senki vagyok de nekem is az a véleményem mint Santanának. slamo járkál a világban mint gólyafos a levegőben, nem találja a helyét. párszor voltam a boltjában. Bár ne lettem volna. Ilyen drágaságot régen tapasztaltam, azt meg hogy mennyit ad a használt cuccokért kicsit megmosolyogtatónak találtam. Elek 100x korrektebb ember. Ez az ember száll a levegőben, szerintem nem is ezen a földön él. A zeneoktatásról meg annyit hogy mikor ott voltam órán, jött ment lese szart, szolgálta ki a vevőket. Zenéjét nem ismerem nem a műfajom. pá
Santana! Bocs a hiányosságért! Ezúton pótolom: Az e-mail címem: eva100@citromail.hu!!! - Mivel e-mail címem közszemlére tettem, valószínűleg nehezebben fog menni a ,,szólogatás".
Egyébként nem szólogattam, csak a véleményedre reagáltam és kérdeztem. A Te irományod nevezhető (be)szólogatásnak, mert Slamot és Szatait legucsmoltad. (ha jól értelmeztem). Talán ezért nyitottad ezt a topicot? Ugye nem feltétlenül szükséges, hogy mindenki egyetértsen Veled?
Egyébként a 3. sz. hozzászólásomban feltett kérdésre nem válaszoltál. Bocs!
elnézést kérek, hogy belepofátlankodok ebbe a topicba (többet nem fordul elő), de új vagyok, és nem tudom hogyan/hol lehet feltölteni az oldalon a saját zenéimet. :) kérhetném valaki segítségét? hálás lennék az illetőnek!
köszönöm!
Hello!
Segítsen valaki! Szinte semmit nem tudok a No együttesről, de nagyon érdekel egy-két dolog velük kapcsolatban. Elsősorban a Titkos napló 1.-2. kapcsán. Az énekes írja a szöveget? Nekem is ugyan ez az életem, csak másképp fejezem ki: http://www.exlexunplugged.hu
Már vagy 5 éve hallgatom a Titkos naplót, de még mindig újat tud adni, és egyre csak erősödik bennem a mondanivalója. Magamra ismerek benne.