2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Hatvan éves Vikidál Gyula:

Zenerégész sorozatunkban leporoljuk a múlt emlékeit, és felidézzük a mai dátum legemlékezetesebb zenei eseményeit. Tekintsük meg, mi történt január 25-én! - Ezen a napon ünnepli hatvanadik születésnapját Vikidál Gyula. A...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.01.25.
Utolsó hozzászólás: 2009.05.15.
Hozzászólások: [16.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Szikszai Lászlóné 2008.01.25. 14:07 • [6]
Ide figyelj te Kovács Péter! Mit képzelsz magadról, hogy a te sanyarú sorsod miatt akarsz földbedöngölni egy ekkora embert? A zenészek sorsa abszolút nem könnyű és, aki mégis tud boldogulni ebben a világban, annak tisztelet jár és nem kritika. Nekem tinikoromban is Vikidál Gyula volt a legnagyobb sztár és ez azóta is így van, attól függetlenül, hogy mit gondolnak és mit mondanak mások. Találkoztam GYulával személyesen is, és egy rendkívül kedves (minden sztárallürtől mentes) ember. Ha tett is valamit, ami egyáltalán nem biztos, akkor sem lettek rosszabbak vagy élvezhetetlenebbek a dalai, amelyeket a mai napig is döngetek rendszeresen. Hozzáteszem, én sem vagyok milliomos, sőt. De ezért nem zenészeket vagy színészeket fogok okolni.
kovacspeter28 2008.01.25. 13:51 • [5]
T. Hozzászólók!

Gondolom a stílus kavarta fel a langyos vizet! A bulvárról csak annyit, hogy ők maguk a művészek nyilatkozzál le sorra, hogy milyen sanyarú a soruk! De, nézd meg a nyár végi bulvárt is, ahol pedig arról beszélnek, hogy mit ettek a luxus nyaralásuk alatt itt-ott! El sírom magam rögtön! Nézzük már meg, hogy hol és milyen körülmények közt élnek! Bőven az átlag szint fölött, ami nem is gon, ha megdolgozott érte, elvezze élete művének gyümölcsét. De, ne panaszkodjanak már!!!!! És, mivel nem csak Gyula van így és művész társa, henem a vendéglátós élet is ez!!! Ezért, ha sértő lett volna a kiragadott példa véleményezése, akkor elnézést kérek. Ennek ellenére fenntartom állításomat, hogy, akik évtizedekig jól éltek a nem látható jövedelmükből, és most sem az a fő megélhetési forrásuk, azok ne panaszkodjanak a nyúgdíj mértékére!
Üdv:
KP
kecskemet1 2008.01.25. 12:55 • [4]
Kedves hozzászólók!

Kovács Péter "stilusa" lehet hogy hagy némi kívánni valót maga után, de azt azért mindenkinek iillenék tudnia, hogy nyugdíjat nem a tehetség, szépség, vagy jó ének hang után fizetnek, ha nem a a befizetett járulékok után. Így elgondolkodtató hogy miért ilyen kevés Vikidál Gyula járandósága. Némileg finomítva, de Péter megjegyzései közel állhatnak az igazsághoz. Minősítés nélkül!
Annamari74 2008.01.25. 12:38 • [3]
Tisztelt Schmidthoffer és Péter! Egyetértek Schmidthofferrel, mert valaki felett nem ítélkezhetünk úgy, hogy a búlvárlapokat olvassuk! Nem tudom, ki mit rakott a közösbe, de nem is ez a fontos ma! Én találkoztam Gyulával nem is egyszer, és nem tudok rá mondani semmi rosszat emberként, zenészként, énekesként! Mindenkinek lehet véleménye, de nem biztos, hogy igaza is van! Péter! Van olyan hangod és ismertséged, mint Gyulának? Gyulának én is NAGYON SOK SIKERT és BOLDOG SZÜLINAPOT KíVÁNOK!
schmidthoffer 2008.01.25. 12:23 • [2]
Kedves Kovács Péter, ez igen bunkó megjegyzés volt. Honnan veszed, hogy "semmivel nem járult hozzá a közöshöz"???? Miből gondolod, hogy a "művészvilág csak vígan él"?
Tipikus kárörvendő vagy, aki a "dögöljön meg a szomszéd tehene is, ha már az enyém megdöglött" életstílust vallod. Te speciel megérdemled a sorsodat, bármi is legyen az!
Vikidál Gyulát én nagyra tartom és sok sikert, örömöt kívánok neki az életben.
kovacspeter28 2008.01.25. 11:50 • [1]
Gyula!
Akkor nem volt megalázó érzésed, amikor csak élvezted az életet és szinte semmivel nem járultál hozzá a közöshöz!?
Amíg, mi keményen dolgoztunk és a VALÓS jövedelmünk több, mint felét elvitte az állam, addig a művész világ csak vígan élt a láthatatlan haknis jövedelemből!! Sőt! Nekünk nincs semmi jogdíjas jövedelmünk, pedig alkottunk olyan, vagy komolyabb maradandót, mint Te és a pályatársaid!

Üdv:
Egy kortárs, 42234 Ft nyúgdíjjal!!!!!
lap teteje
További oldalak «« 12
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még