Helló!Hát igen láttunk ne akartuk elhinni. mindenki dicsekszik a képpel rendesen és mégegyszer köszönjük.
ja és jó a napszemüveged:P
jah és meg vagy elégegedve a pizzázóval?XD
Szia Csabi!Nagyon tetszik a hangod!Szerintem nagyon jól nézel ki!!!!Tegnap teljesült az álmom találkoztam veled Gyulafirátóton a Művelődési házban!!!Ha megtudnád írni hog mikor és hol lépsz fel nagyon örülnék!!!Előre is köszi!Hajni
e-mail címem:hajna11@citromail.hu
Sziasziaa Csabííííí !....nagyon szuper a hangod, iggen bírom...:P....a séród az valami fantázia..nagyon király!....mi is CSAK miattad nézzük a Popdarálót...jó volt a tegnapi adás!...ha van időd és kedved, nekem is megírhatnád, hogy mikor és hol lesz a következő fellépésed.../tutira elmegyek/..eőre is kősziii....Viki..
Hell!Isteni a mozgáson,ritmusod a táncod egyszerűen lenyügöző,a hajadról meg nem is beszélve eszméletlen jó(fodrász vagyok:P)!
Kérlek hogy értesíts ha valahol fel lépsz!
mail:ritha2@freemail.hu
pux
Szió Csabii:)...nagyon szuper vagy a Popdarálóban is meg amúgy is :D nagyon helyeske is vagy...a barátnőmmel mindig csak végetted nézzük a Popdarálót!és mikor lesz koncid legközelebb?hol??irj letszi!mailem:birgishaXD@azet.sk én is kösszencs!szeretüüünk!! puszika!!!Csöpi (Szlovákia)
Drága Csaba! Mint sokunkat, úgy engem is érdekelne, hogy hol szoktál fellépni, énekelni. Azt hittem, hogy ma Nyíregyházán te is fellépsz Mészáros Árpival. De mint kiderült a színitanodásokkal volt fellépése. Szuper jó hangulat volt, legalábbis nekem felüdülés volt. Kérlek írj a jcs8@freemail.hu-ra v. üzenj az iwiwen. Isteni tehetség vagy, és sok sikereket kívánok a továbbiakban is.
szia!Hallottalak a podarálóba és iszonyat jó hangod van!!Azt szeretném kérdezni hogy bulikba fellépést válallsz e és ha igen akkor mennyiért?!lécci válaszolj az emailcimem:zsebi59@freemail.hu
előre is köszönöm!!!!