2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Gary Moore remekelt Budapesten - fotókkal

Az ősz meghatározó élményeként vezették fel és azt hiszem, teljes mértékben igazolta is az elvárásokat Gary Moore! A nagy érdeklődéssel várt eseményre szép számmal érkezett a közönség, ahol a laikus zenekedvelőktől kezdve...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.11.25.
Utolsó hozzászólás: 2009.11.25.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

hulyboy 2009.11.25. 20:27 • [1]
Kedves Bokros Gábor!
Rendszeres látogatója vagyok ennek az oldalnak. Mindíg szivesen olvasom a cikkeket. De az utóbbi időben két cikk is megjelent amik miatt úgy éreztem, hogy hozá kell szólnom.
A Gary Moore koncerten ott voltam én is! Mondhatom magamról, hogy rajongója is vagyok a művésznek. De nekem csalódás volt a koncert! A zenekar szerintem jobb is lehetett volna vagy csak a keverést kellett volna átgondolni, nem tudom. Hallgatva Gary Moore-t én inkább munkának éreztem amit a színpadon produkál és amolyan jó lesz ez a balkánra buli érzését keltette a Mester. Nem is értem ezt az írást. Persze nincs jogom kritizálni, mert nem vagyok újságíró csak egy egyszerű zenész aki immár 20éve keresi a közönsége kegyeit. Az meg már végképp nem fér a fejembe, hogy egy olyan koncertről ahol a zenészek virtuózak de véletlenül sem magamutogatók vagy unalmasak a dalaik lehengereltek mindenkit a színpadi jelenlétük példás és még ők maguk is képesek voltak élvezni az előadást, miért kell unalmasnak és felejthetőnek beállítani. Amely írás után én biztosan meggondolnám, hogy elmenjek-e a koncertjükre a mai jegyárak mellett. Mellesleg ez az utóbbi zenekar 12 millió lemezt adott el világszerte és 27hanghordzójuk jelent meg eddig. Ennyi botfülű ember nem lehet! Ja és egy kérdés a végére: vajon a hazai zenészek miért nem kíváncsiak erre a bandára? Mert sok nagynevű hazánkfia tanulhatna tőlük, hogyan kell egy koncerten muzsikálni és megfogni a hallgatóságot! Most elérulom ez utóbbi zenekar nevét: Spyro Gyra.
Ez volt az első alkalom, hogy élőben láttam őket de nem az utolsó!

M. Zsolt
lap teteje
További oldalak 1
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még