2024. május 13. | hétfő | Szervác, Imola nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

VIVA és MTV nélkül maradt a magyar háztartások húsz százaléka - Eltünt a két csatorna a DIGI TV-ről
 

Nem tudott megegyezni az MTV Networks International (MTVNI) és a Digi TV-t működtető RCS-RDS cégcsoport. A szolgáltató január elején kivette kínálatából a Comedy Central mellett a két népszerű magyar zenecsatornát, a VIVA-t és a...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.01.13.
Utolsó hozzászólás: 2010.02.09.
Hozzászólások: [37.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

bizso 2010.01.19. 19:33 • [17]
A fórum témája, hogy a DIGITV csomagjából kikerült a VIVAés az MTV. Mi a véleménye erről?
Bernii_Nicole 2010.01.19. 19:27 • [16]
(kimoderált hozzászólás)
Feka14 2010.01.18. 00:41 • [15]
(kimoderált hozzászólás)
Feka14 2010.01.17. 21:56 • [14]
(kimoderált hozzászólás)
Előzmény: toromon • 2010.01.17. 14:24 • [12] • Előzménykövetés 
Nikolett0057 2010.01.17. 19:17 • [13]
NEKEM NEM A HIT TV KELL AHOL 300 ÉVES ZENE MEGY HANEM A VIVA AMIT ÉJJEL NAPPAL NÉZTEM!!!!ÉS AZ MTV-RŐL MÁR NE IS BESZÉLJÜNK IMÁDTAM MIVEL AZT IS LEVEDTÉK ÉS AZONIS KB 20 SZÁMOT ISMÉTELGETNEK EGYFOLYTÁBAN!!KÖSZÖNÖM DE EBBŐL NEM KÉREK/KÉRÜNK ,SZERINTEM NEM VAGYOK EZZEL EGYEDÜL!!!!!VISSZA AKARJUK KAPNI A VIVÁT !!!!!!!!!!HA A DIGISEKBEN VAN EGY KIS JÓINDULAT VISSZATESZIK A VIVÁT HOGY SOK FIATAL LÁNY FIÚ TUGGYA ÉJJEL NAPPAL NÉZNI!!!!SZÓVAL LÉTSZIVES HAGY KAPJUK VISSZA A VIVÁT!!!!!KÖSZÖNNYÜK!!!!!ÉS LÉCILÉCI VIVÁT !!!!!
toromon 2010.01.17. 14:24 • [12]
"Toromon-nak meg azt üzenem, h a hazai helyzet tényleg reménytelen, de ez nem a bandák hibája, hanem a médiáé."
Én is így értettem. Sajnos csak a médiából tudom meg, hogy kik vannak. Ha nem mutatnak meg számomra egy együttest, akkor az nincs. "Azt eszem, amit kapok." Internetnek is az a hibája, ha valaki nem küld levelet, hogy hé itt vagyok, ezt csinálom, akkor passz. Klubba meg én nem tudok járni, mert nem tudok járni.
Előzmény: Feka14 • 2010.01.16. 20:00 • [11] • Előzménykövetés 
Feka14 2010.01.16. 20:00 • [11]
Az MTV-n a sok-sok zene? Hol élsz? Az mtv-n kb egy éve kurvára semmi zene nincsen, mondjuk ez érthető is hiszen a paris hilton öribarit keres tényleg sokkal fonotsabb, és nyilván többen is nézik. Csak azt nem értem mér az az adó neve, h music tv. Tényleg ez olyan mintha a sport1-en reggel 8 előtt és este 10 után lennének csak meccsek, az hbo-n meg filmek.Mondjuk még így is sokkal színvonalasabb volt a műsor mint a viva-n, pedig ott van zene.Tényleg ami ott megy az hihetetlen. Barbie, Anti fitness, meg Sp. Na az a csávó a csúcs. Magyarországon már mindenkiből lehet sztár ha jól néz ki, meg elkezdik nyomni. Jó példa erre az új fiúbanda a BNF. Egyetlenegy koncertet sem adtak még, de írtak nekik egy számot, jól néznek ki, és őket jácca a viva. Elkeserítő. A legnagyobb baj az, hogy a népnek erre van szüksége. Bár nem hiszem, h pontosak a 90%-os adatok, (mer akkor az összes ismerősőm az 2%ba tartozik) de tény, hogy kurva sok fiatal nézik a vivát, és ez a szar teccik nekik. Az ifjúság szart akar látni-hallani, és meg is kapja. Minél jobban kéri annál jobban kapja, és minél jobban kapja, annál jobban kéri.Az emberek vagy kurvára igénytelenek és ezek a semmitmondó egynyári szarok teccenek nekik, vagy nagyon befolyásolhatóak, és azért szeretik ezeket, mer ez a trendi, meg ezt látják a tv-be. Az a gáz, h szerintem mindakettő igaz egyszerre.
Tényleg az átlagember annyira hülye, hogy azt nem lehet elmondani, és a tv meg a rádió nyújtotta műsor ezt még fokozza is. Ez pedig kapóra jön a politikusoknak, akik így könnyen átbaszhatnak mindenkit. Najó ez már egy másik téma, bár szorosan összefügg szerintem. Nem szoktam véleményt mondani olyan emberekről akiket nem ismerek, ezért Bernii_Nicole, rólad se mondok semmit, és remélem nem fogsz belehalni a viva nélküli életbe.Toromon-nak meg azt üzenem, h a hazai helyzet tényleg reménytelen, de ez nem a bandák hibája, hanem a médiáé. Rengeteg jó zenekar van az országban,majdnem mindenféle stílusban
pl. rock-tankcsapdametál: subscribe; talternatív rock: quimby,30y>pop: supernem, kowalsky meg a vega; rap:sub bass monster,Akkezdeth phiai; elektronikus:brains, colorstar, reggae: irie maffia
.És ezek csak akik hirtelen eszembe juttottak.Csak a tv, meg a rádió nem jácca őket, mer a népnek ugye nem ez kell. MIndenkinek ajánlom, aki normális magyar zenét szeretne hallgatni, hogy nézzen körül alaposabban a neten, ,. A többiek meg sajnálják a vivát.
toromon 2010.01.16. 10:30 • [10]
"NEKÜNK NEM A H!T TV 60-AS ÉVEK ZENÉI KELLENEK"
Ez a nagy hiba. Nagyon nem akarja a VIVA meghúzni a határt zenész és mutogatósbácsi-néni között.
Szekeres Adrien például rákérdezett a minap, hogy Pákó énekes? (Mert, hogy majd jön és összeméri tudásdát egy új tehetséggel.)
Még mindig reménytelen a hazai helyzet. :( Szekeres Adrien meg már 5 éve nem néz tévét. :( De miért adja a nevét olyan műsorokhoz, amit nem hajlandó megnézni? :(
Bernii_Nicole 2010.01.15. 21:46 • [9]
Bocsánat ezt elírtam ÉS 2010-BEN IS LESZ TELETON AMIN CSAK AKKOR TUDNAK SOK PÉNZT ÖSSZEGYŰJTENI..HOGYHA NÉZHETJÜK !!!!! A TŰZOLTÓ UTCÁNAK IDÉN IS SZÜKSÉGE VAN A PÉNZRE !!!!!
MINNÉL ELÖBB KÉRJÜK VISSZA A CSATORNÁNKAT !!!
Előzmény: Bernii_Nicole • 2010.01.15. 16:15 • [8] • Előzménykövetés 
Bernii_Nicole 2010.01.15. 16:15 • [8]
KÖVETELJÜK VISSZA A VIVA-T ÉS AZ MTV-T MEG A TÖBBI ELVETT CSATORNÁT !!!!!!!!!!!
A MAGYARORSZÁGON ÉLŐ FIATALOK 90%-a RENDSZERES NÉZŐJE A VIVA-NAK 8%-a NÉZI HA VAN IDEJE ÉS 2%-a NEM NÉZI !!! ÉS KIK VANNAK A LEGTÖBBEN ?? HÁT PERSZE, HOGY AKIK NÉZIK RENDSZERESEN !!!!!!
EGYSZERŰEN NEM LEHET A VIVA NÉLKÜL ÉLNI...MÁRMINT EGY DARABIG BIZTOS.. DE NEKEM MÁR AZ ELSŐ NAP HIÁNYZOTT. AZ INTERAKTIV, A MEGÁLLÓ A VIVA CHART SHOW ÉS MINDEN MÁS TÖBBEK KÖZÖTT A PLAYBOY VILLA LÁNYAI ÉS A VIVA HOROSZKÓP, ÉS 2010-BEN IS LESZ TELETON AMIN CSAK AKKOR TUDNAK SOK PÉNZT ÖSSZEGYŰJTENI..HOGYHA NEM NÉZHETJÜK !!!!!
AZ MTV-N A VÁRANDÓ TINIK, ÉS A SOK-SOK ZENE.... HIÁNYZIK
NEKÜNK NEM A H!T TV 60-AS ÉVEK ZENÉI KELLENEK HANEM A LEGÚJABBAK ÉS A KICSIT RÉGEBBI KEDVENCEK !!!!!!!!!!!!!!
lap teteje
További oldalak «« 1 23 4 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
beszámolók még