2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Hanna Fest Hivatalos weboldal
Kapcsolódó cikkek
HannaHanna Fesztivál Szlovákiában
Cikkek a fellépőről
Hanna Hanna Fest 2011-ben is
Hanna Hanna Fest
Hatodik alkalommal rendezik meg a Hanna-Hanna fesztivált
     
 
Hanna Hanna Fesztivál 2011
Dátum: 2011. augusztus 17. 12:00 - 21.
Helyszín: Gúta
Kapcsolat: Hanna-Hanna Fesztivál
 
     

Fellépő zenekarok: Bobakrome (HU), Busa Pista (HU), Hősök (HU), Jakuza, Atillah (SK), Singas Project (HU), Pop Ivan (HU), Texas Couscous (FR), Trottel, Kalahari (HU), Root Souljah (BG), Mama Selita (PL), Flam (PL), Popasapka (RO), Warriors of Santa Marija (SIR), Pistamashina (BG), Tala Sutra (HU), Mótyán Tibor-Tóth Szabi: Classic Indian Music, Ravasz, Sulydobó (HUN), Homlessmillioners, Kula, Budapest Riddim, Dubaku, Pozdni Sber (CZ), Sakrapes (CZ)

Dj/ live act: Audio Compress, Dr. Analog, Mr Skunk, Iration, Juju Planet Dub, Warsaw Balkan Madness, Pozor!, Iamyank, Petalon, Mango aka Modul, Mr. masters, Fantom az, Vanish, Ridoo, Lilith, R2d2, Antitestik, Tóth Szabi, Charamel, Robur Soundsystem, Csirmaz Gábor, AMB, Dork, Peter Schmid, Beat Busters-live act, RgoNomix, Outcyber7, Om, Wowbagger&suhov, Turist, Ozon, Maks, Cema, Synus0006, Tégla, Dj Lingam, Dr. Kundalini (SIR), Holy Rollers, Dj Bem, Matild, Ed Veg(FR), Double Face (FR), Chirmaz Gabor Didgeridoo, DzsamesGond, Lady M, Geri_Cecza,
Áfonya, Matic, Fractured, Steba, Krama.

Hanna Hanna Fest 2011-ben is

Az audiótól a vizuális és harc művészetekig, a filózófiától az ökológiáig. A Hanna Hanna egy gyönyörű idilli környezetben, a Vág folyóhoz közel, egy régi hajófedélzettel, vízi malommal és rengeteg állattal egy ősi erdő által körülölelve várja a babilonból menekülőket. A rendezvény egyik fő célja a malom és az azt körülvevő környezeti kincsek megőrzésének elősegítése.

Az audiótól a vizuális és harcművészetekig, a filózófiától az ökológiáig. A Hanna Hanna egy gyönyörű idilli környezetben, a Vág folyóhoz közel, egy régi hajófedélzettel, vízi malommal és rengeteg állattal egy ősi erdő által körülölelve várja a babilonból menekülőket. A rendezvény egyik fő célja a malom és az azt körülvevő környezeti kincsek megőrzésének elősegítése.

A kezdeményezés ökológiailag baráti, önkéntes alapú művészeti esemény, amely 2005 táján kezdődött egy inspiráló természeti környezetben, a Duna régi medrének közelében, Gútában, Szlovákiában. A fesztivál egy határokon átnyúló, többrétegű együttműködés.

Ez a 10 napos rendezvény két részből áll: első része egy 5 napos ingyenes művészeti és építési tábor képzőművészeknek és kreatív fiataloknak egész Európából. Ők hozzák létre azt a varázslatos világot, ami a következő 5 napon eteti az érzékszerveinket.

Együttműködik több kulturális, környezetvédelmi és más szervezetekkel Európa több országából (Szlovákia, Csehország, Horváthország, Spanyolország, Ausztria, Magyarország...) A szervezők több országból és kultúrából érkeznek, ez a vegyes társaság pedig remekül funkcionál.

Minden évben igyekeznek minőségi rálátást adni a kortárs európai művészetre, hagyományos és modern nézeteket összekapcsolni a művészeti és ökológiai palettán. Nagyon fontos hangsúlyt fektetnek arra, hogy elsősorban feltörekvő tevékenységekben érdekeltek. Kiemelkedően fontosnak tartják, hogy lehetőséget és helyet biztosítsanak a tehetségek promóciójának és fejlődésének, hogy támogassák őket a művészi felfedezéseikben, és a széles publikum elé kerülésben.

 

A Hanna Hanna Art Gathering and Festival egy non-profit kezdeményezés, nem függ össze semmilyen kereskedelmi szponzorációval, a közösségi lét öröméért jött létre.

A fellépők névsoráért katt ide: Hanna Hanna Fest program

Jegyárak: 50 EUR augusztus 16-ig (5 napra), 60 EUR augusztus 16-től és helyszínen. Jegyek kaphatóak: Gondozó Kert (Bp., Vajdahunyad utca 4.), Kiadó Kocsma (Bp., Jókai tér 3.).
 

[2011.08.08.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még