2020. május 30. | szombat | Janka, Zsanett nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kapócs Zsóka: Erről nem beszélhetek
Kapócs Zsóka: Karádyként szólalok meg
Kapócs Zsóka pasijával együtt csinálta
Kapócs Zsókával szerződést bontott a Danubius
Mi történt? Ricky tetőtől talpig átváltozott
Kapcsolatok
Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka: "Elsősorban élvezni szeretném az életet"

Kapócs Zsóka igazi dívaként érkezett az Esti Frizbi felvételére. Csak néztünk, milyen jól néz ki. Azt hittük flegmán fog válaszolni a kérdéseinkre, ezért félve közelítettük meg, de láss csodát, összehoztunk egy kellemes, sok információt tartalmazó beszélgetést. Élveztük.

- Október 3-án a harmadik szériát kezded el a Karády-esteddel. Gondoltad a kezdetekben, hogy három évet meg fog élni a produkció?
- Már túl vagyunk a hatvan előadáson, remélem idén elérjük a százat. Én nagyon szeretném, ha még többet megélne a produkció, de már az is nagyon nagy dolog, hogy az első önálló estem ilyen sokáig megy. Még a Pécsi Országos Színházi Találkozón is felléphettem vele, ez egy óriási dolog nekem, sőt, a Gundel művészeti díjra is jelöltek vele.

- Ugyanolyan izgalmas a Karády-est, mint az elején volt?
- Abban a pillanatban, ahogy elkezdődik a Karády-est és megszólal a zongora, én mindig ugyanazt érzem. Lehet, hogy ez a hatvan előadás még nem annyira sok és lehet, hogy ha a hónap harminc napjában kellene játszanom, másként érezném, de most nem. Pontosan ugyanúgy szeretem. Már itt van bennem, már belém betonozódott. Régen egy megmászandó hegynek láttam, és ahogy elkezdtem vele foglalkozni, úgy bújtam egyre jobban bele, de most már nem veheti el senki tőlem.

- Mi az, amit tanultál belőle?
-  A legfontosabb az, hogy hogyan kell a közönséggel bánni.

- Hogyan kell a közönséggel bánni?
- Ezt nem tudom elmondani, ezt érezni kell, hogyan tud veled menni a közönség, hogyan tudod leállítani őket. Minden, ami színház, azt itt tanulom folyamatosan.

- Készül egy új zenés, táncos est.
- Igen, valóban dolgozunk az újabb önálló estemen. Ez egy a ’20-as évek Berlinében játszódó, fűtött erotikát tartalmazó, picit elvont előadás lesz. Egy nagyobb szabású produkcióra készülünk, ahol kőkeményen táncolnom kell és közben énekelnem is. Úgyhogy igazán própára tesz majd. Anita Berber, Marlene Dietrich korát is érinti, de még képlékeny, hiszen rengeteg ötletünk van, ezért nem tudok róla bővebben beszélni. Egy biztos, a bemutatója február 19-én, a születésnapomon lesz.

- Miben lesz több mint egy Karády-est?
- Itt már lesz egy tánckarom és színpadi díszlet is, egy költségesebb megoldású. Többszereplős, de én, mint színész egyedül állok, viszont lesz mellettem egy stáb.

- Egy énekesnőnek az ének és a tánc egy időben történő megvalósítása a legnehezebb feladat. Hogyan készülsz erre?
- Futok. Elsősorban a sporttal próbálom növelni a tüdőkapacitásomat, ugyanis ha igazán dinamikusan táncolsz, és közben énekelsz is, nem hallhatják, hogy lihegsz. Ez a legnehezebb.

- Miért nem olvashatunk rólad, mint énekesnő, színésznő?
- Azért, mert a bulvárban nagyon keveseket érdekel az, hogy mi az az értelmes dolog, amivel lekötöd magad. Kaptam egy filmszerepet az Igazából Apa című filmben is, ami hamarosan látható lesz. Remélem ezt egy újabb is követi majd. A Karády-lemezem három hét múlva lesz kapható.

- Mit lehet tudni a lemezről?
- Az összes dal, ami rajta van, az elhangzik az előadáson. Igaz az esten huszonnégy szerzemény csendül fel, itt tizenhármat vettünk fel. Plusz Gyarmati István is írt nekem egy muzsikát, "A dalok is meghalnak egyszer" címűt, ami mint saját track szerepel majd a kiadványon.

- Hogyan küzdesz meg a negatív véleményekkel, amelyek téged nem tartanak énekesnek? Mennyire zavarnak ezek téged?
- Nem tudom, ki mit gondol, de nem is ez érdekel, hanem az, hogy ott legyek az énekórámon pontosan.

- Kinek szeretnél megfelelni? Magadnak? A közönségnek?
- Tökéletesre szeretnék fejleszteni magamban mindent és szerintem így is éri meg valamivel foglalkozni. Elsősorban élvezni szeretném az életet és az életet én így tudom élvezni. És talán ezzel másokat is tudok szórakoztatni és így hatással lenni az emberekre. Ennyi a célom.

- Most mennyire élvezed az életet?
- Élvezem. Csak a bulvársajtó magánéltemet firtató kérdéseit nem szeretem és azt sem, hogy ilyenkor kitalálnak valótlanságokat, ha nem nyilatkozom.

- Mi az a téma, amiről szívesen beszélgetsz?
- Tulajdonképpen mindenről, még a bokszról is, de a magánéletem az egyetlen dolog, amiről nem.

- Jut időd arra, hogy normális életet élj, a háztartással foglalkozz, és olyan csajként viselkedj, mint egy átlagos nő, aki nincs a reflektorfényben?
- Az alapdolgokat meg kell csinálni. Ha nagyon sok dolgom van, akkor nem főzök például. De ha diétázom, akkor természetesen én készítem el az ételt, mert én tudom, hogyan kell. A takarítást másra bízom, de mindent úgy csinálok, mint a normális emberek.

- Le tudsz szaladni egy egyszerű tréningruhában a boltba, vagy mindenhová ilyen dögösen jársz?
- Én bármikor bárhova lemegyek smink nélkül egy szakadt tréningben. Kapok is érte eleget.

- Mennyi ideig tart, míg ilyenné varázsolod magad?
- Van egy nagyon kedves sminkes barátnőm Varró Szilvia, neki köszönhetem a sminkemet, Karika Zsoltnak a hajamat, így ezekkel nem nekem kell bajlódnom, bár így is elég sok időt vesz igénybe. A ruhát is egy kedves barátnőmnek köszönhetem, úgyhogy segítségemre vannak ebben emberek, de én vagyok az, aki bármikor meg tudom csinálni magamat.

- Miért van az, hogy a címlapokon nem tűnsz ennyire imádnivalónak, mint itt élőben?
- Más a körítés, nem én vagyok ott, hanem amit ők kitalálnak. Van egy üres lap, a bulvárújságnak azt meg kell töltenie és kreálnak egy Kapócs Zsókát, de ők nem tudják, hogy Kapócs Zsóka milyen. Ő nagyon ritkán szólal meg, nagyon ritkán mondja el, hogy mi a helyzet. De azt hiszem, nem is nagyon érdekli, hogy Kapócs Zsóka valójában milyen és szerintem ez a lényeg.

- Bíró Zsolt - 

[2009.09.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával