2020. május 28. | csütörtök | Emil, Csanád nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Az A38-on mutatja be legrissebb anyagát az amerikai Rupa & The April Fishes 
Elkészült az Ivan & The Parazol első nagylemeze 
Ingyenesen letölthető a We Are Rockstars kislemeze 
Szuperlátványos koncertet készül az Irie Maffia az A38 Hajóra
Kapcsolatok
Ivan & The Parazol
We Are Rockstars
Kapcsolódó események
We Are Rockstars, Ivan and the Parazol, Kollektíva
[2012. december 1.
szombat 20:00]

We Are Rockstars, Ivan and the Parazol a Corvintetőn 

Az indie-szupergrupp és az ifjú titánok találkozása a Blaha Lujza téren. Két zenekar, amelyről sokat hallunk, amelyet sokat hallgatunk a rádióban és bár közöttük feszül minimum egygenerációnyi idő, az összekötő szál mégis a hasonló zenei merítés. Az újlemezes Ivan and the Parazol és a We Are Rockstars a Corvintető színpadán december 1-jén.

A budapesti We Are Rockstars zenekart 2009-ben alapította Ligeti György (Zagar, ex-Puzzle), Faragó Tamás (Dictator & Hussar, ex-Nemjuci, ex-Puzzle) és a számos hazai indie zenekart megjárt Kovács Csaba, ám mai felállását és hangzását csak 2010 nyarán nyerte el, mikor Szijártó Tamás csatlakozott a formációhoz.

Az együttes a Does It Offend You, Yeah! angol zenekar We Are Rockstars című dala után kapta a nevét, mely a 60-as évek beatzenéjét és a 80-as évek szintipopját keveri a modern indie rockkal. A tíz dalt tartalmazó, Let it Beat címet viselő debütáló nagylemez 2011 őszén jelent meg az iTunes-on.


A 2010 elején alakult öttagú budapesti Ivan & The Parazol saját meghatározása szerint XXI. századra szabott beatzenét játszik, sajátosan újraértelmezve a hatvanas-hetvenes évek angolszász gitárzenéit. A Take My Hand című dal minden MR2 Petőfi-hallgató jó ismerőse, melyet november 2-án követett a bemutatkozó nagylemez Mama, Don't You Recognize Ivan & The Parazol? címmel.A koncerteket követően szintén december 1-jén tartja "hivatalos nyitó buliját" a tél, amire a 
Kollektiva zima-űző ellenpartyval válaszol: a leghidegebb évszak első estéjén maximumra fűtik a Corvintető táncterét, két különleges vendég-dj közreműködésével.

 A Kollektiva szezonális rendezvényeinek téli kiadása a Winter Hits, amely december első szombatján extra forró programmal jelentkezik. A partyn ugyanis két, egymáshoz igen közel álló dj mutatkozik be új oldaláról - a Lotfi család két népszerű tagja.

Közülük Begi jól ismert
a Compact Disco popzenekarból, illetve a hazai techno-színtéren mint Behnam, ezen az estén viszont kedvenc újvonalas house és nu-disco zenéiből válogat. A fiatalabb Lotfi pedig a Robotrock révén nem szorul bemutatásra a dubstep-fanoknak, ám ezúttal új saját projektje, a 
Tropiic égisze alatt játszik színes szelekciót a bass music-hangzások széles palettájáról. A vendégek szettje előtt és után a  házigazda Kollektiva hármasa tüzeli a hangulatot a legdögösebb mai tánczenékkel.
 

[2012.11.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még