Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2017. szeptember 25. | hétfő | Eufrozina, Kende nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Polarisol
 
Oldal.info


Zene.hu
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Dolgozzátok fel!" - Mások dalai a Tankcsapdától, a Tankcsapda dalai másoktól
Apokaliptikus hangulat a FeZenen!
Feldolgozták! Bemutatták! Leesett az állunk! Újra különlegeset alkotott a Tankcsapda
Ilyen egy igazi nyárbúcsúztató Tankcsapda koncert - képekben
Tankcsapda - Dolgozzátok fel lemezkritika
Kapcsolatok
Tankcsapda

A Tankcsapda ott segít, ahol tud

A Tankcsapda a Facebookon indított útjára posztot, miszerint segíteni szeretne a Debreceni Szociális Szolgáltató Központ, Fogyatékosokat Ellátó Intézményének. A felhívást teljes egészében közöljük.  

"SEGÍTENI SZERETNÉNK!
Nem szoktunk ilyet csinálni, de most mégis arra kérünk: oszd meg ezt a posztot, lássák minél többen, hogy valóban eredményes legyen a felhívásunk!
Múlt héten a Debreceni Egyetem Különleges Orvos és Mentőcsoportja a Dekom meghívására egy „mikulás látogatás” keretében a Debreceni Szociális Szolgáltató Központ, Fogyatékosokat Ellátó Intézményében jártunk.
Azt gondoltuk, ez is csak egy szokásos „csokiosztogatós” látogatás lesz, de nem így történt… Amit láttunk, hallottunk és tapasztaltunk, nagyon megdöbbentő és mély nyomokat hagyott bennünk!
ÉRTHETETLEN PÉNZTELENSÉGBŐL FAKADÓAN, a súlyos testi és mentális fogyatékossággal ott élő gyerekek és az ő életüket lehetővé tévő segítők és ápolók kénytelenek méltatlan, húsbavágó gondokkal megküzdeni nap mint nap, nem mintha egyébként is ne lenne elég bajuk, ráadásul az igazán mellbevágó állapotú babáknál és gyerekeknél nem forgat(hat)tunk, így az, amit itt, ebben a videóban meg merünk/tudunk mutatni csak a jéghegy csúcsa … SEGÍTENI SZERETNÉNK!!
Ez itt nem egy „sima”, jótékonysági felhívás: mi, olyan – TŐKEERŐS – CÉG(ek) és/vagy szervezet(ek) JELENTKEZÉSÉT várjuk, aki(k) elsősorban nagyértékű, (sok esetben akár életmentő!) eszközök vásárlását tenné(k) lehetővé, (néhány példa a videó végén olvasható) amik nagyban megkönnyítenék az intézmény lakóinak életét, munkáját! Ezért cserébe mi, a Tankcsapda, ennek (ezeknek) a cég(ek)nek zártkörű, és INGYENES koncertet tudunk adni cserébe!
FONTOS - és mi is tudjuk, hogy nem kis – DOLGOT KÉRÜNK! Arra kérjük a jelentkező(ke)t, hogy ezen az email címen keressen(ek) a részletekért minket: info@tankcsapda.hu (az intézmény természetesen egyéb adományokat is szívesen fogad, ezzel kapcsolatban kérjük, ide írj: info@dekom.hu"
 
Köszönjük! A Tankok

 

[2016.12.22.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
hitel kinal egyéb [2017.09.14.]
Elektromos orgona hangszer [2017.09.12.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Fabrik

Jamie Winchester és Hrutka Robi újra együtt - képek a budapesti koncertről
Szeptember 14-én a...

Robbie Williams Budapesten - Hogy kerül a bokszkesztyű a focipályára?
Robbie Williams, a popzene...

beszámolók még