2024. február 25. | vasárnap | Géza nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Meghirdette Dóm téri évadát a Szegedi Szabadtéri Játékok
István, a király - négy helyett öt estén át!
Rebecca - klippremier az új Szegedi Szabadtéri-bemutató vezető színésznőivel!
Ezeregy éjszaka - idén is hatszor a Dóm téren!
Kapcsolatok
Szegedi Szabadtéri Színpad

Gyermekstatisztákat keres a Szegedi Szabadtéri Játékok

Az István, a király című előadás leendő gyermekstatisztáit keresi Novák Péter rendező és a Szegedi Szabadtéri Játékok. A 7 és 10 év közötti, színpadi gyakorlattal bíró fiatalok február 9-ig jelentkezhetnek a rockopera stábjába.

Egészen fiatalok kapnak idén lehetőséget, hogy részt vegyenek a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik látványos előadásában. A nagyszabású István, a király rockopera sztárgárdája mellett léphetnek majd színpadra, akik pályáznak, és a legalkalmasabbnak bizonyulnak a feladatra. A produkció alkotói 7 és 10 év közötti, énekelni és mozogni tudó, színpadi és táncos gyakorlattal (pl. balett, néptánc stb.) rendelkező fiúk és lányok jelentkezését várják. Jelentkezni a színházi és táncos tapasztalatokat ismertető rövid bemutatkozással, teljes alakos, friss fotóval, esetleg videóval a statiszta@szegediszabadteri.hu címen lehetséges február 9-ig.

Az alkotók felhívják a reménybeli statiszták és gondviselőik figyelmét, csak akkor nyújtsák be jelentékezésüket, ha a megadott próbaidőszakban, azaz az esetleges nappali és éjszakai próbákon egyaránt, valamint az előadások, illetve esőnapok során végig rendelkezésre tudnak állni. Ez 2024. augusztus 6-tól augusztus 23-ig tartó, szegedi tartózkodást jelenthet, amelynek során a gyerekeknek, akárcsak az előadás többi résztvevőjének, rugalmasan, a produkció megvalósulásához szükséges munkabeosztás szerint elérhetőnek kell lenniük.

A felhívás bővebb részletei megtalálhatóak a Szabadtéri Játékok weboldalán. A jelentkezési időszak lezárulta után a kiválasztott nevezőket a szervezők emailben értesítik majd a Szegeden tartandó személyes meghallgatás pontos helyszínéről és időpontjáról, továbbá arról, a produkció melyik dalával kell készülniük. A legügyesebbnek bizonyuló fiatal pályázók, Novák Péter rendező döntése alapján, többek között olyan neves énekesek és színművészek mellett léphetnek majd színpadra, mint Koltai-Nagy Balázs, Baricz Gergő, Borbély Richárd, Horányi Juli, Köteles Leander, Sena Dagadu, Herczku Ágnes vagy Kardos-Horváth János, a Zikkurat Produkció különleges megoldásokat felvonultató előadásában. Részvételükkel augusztus 10-től, összesen öt alkalommal láthatja egyik kedvenc zenés előadását, az István, a királyt, a Dóm tér közönsége.

[2024.02.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Hitel ajánlat 48 órán belül (Jelentkezze egyéb [2024.02.06.]
Hitel, pénzügyi segítség és kötvény egyéb [2024.02.02.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

István, a király 40. éves koncertturné - képriport
A Crescendo Music Management...

20 éve mutatták be a Rómeó és Júlia musicalt - képriport
A 2001-es párizsi világpremiert...

Elindult a Tankcsapda 35. éve - képriport  
Ha eddig úgy élt bennünk a Fekete Péter, mint egy "poros darab", akkor most irány a Centrál Színház
Szimfonikus metal est a Barba Negrában 
beszámolók még