Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2020. március 30. | hétfő | Zalán nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Fura fazonok a Megasztár 4 debreceni castingján - képekben
Mulatságos lesz a Megasztár - szombaton indul a tehetségkereső!
Kapcsolatok
Aczél Gergő
Baktai Anikó
Bálint Ádám
Bartók Eszter
Bella Levente
Bocskor Bíborka
Dér Henrietta (Dér Heni)
Gál Csaba "Boogie"
Galambos Dorina
Gáspár László (Laci)
Hoffman Mónika
Kandech Evelyne
Kontor Tamás
Kósa Ivett
Kovács Tímea
Megasztár 4.
Molnár Ferenc "Caramel"
Mujahid Zoltán
Nagy Edmond
Oláh Ibolya
Oláh Szabolcs
Palcsó Tamás
Pély Barnabás
Pflum Orsi (Pflum Orsolya)
Pierrot
Póka Angéla
Presser Gábor
Puskás Péter
Rúzsa Magdi
Schmidt Barbara
Schmidt Vera
Spitzer Gyöngyi (Soma Mamagésa)
Szabó Eszter
Szabó Leslie
Széles Izabella
Torres Dániel
Tóth Gabi
Tóth Veronika (Tóth Vera)
Varga Ferenc (Varga Feri)
Varga István

3230-an indulnak a Megasztár 4 fődíjáért

Mint azt megírtuk, ősszel folytatódik a Megasztár. Itt az ideje, hogy belelapozzunk a műsor történetébe és felidézzük a korábbi szériákat, kik jutottak a döntőbe, mi történt a fináléban.

A Kifutó, Üstökös és Szupersztár produkciók után 2003. november 11-én indult a Tv2 képernyőjén a Megasztár című tehetségkutató műsor, aminek az a lényege, hogy a jelentkezőket hosszasan vizsgáztatják, énekeltetik, táncoltatják, és mindenre kiterjedően vizsgálják. Mindezt úgy teszik, hogy a nézőknek bepillantást engednek a válogatás nehézségeibe és örömteli pillanataiba is.

Oláh Ibolya vesztett, Tóth Vera nyert

Aczél Gergő, Dér Henrietta, Galambos Dorina, Gáspár László, Kandech Evelyne, Mujahid Zoltán, Nagy Edmond Géza, Oláh Ibolya, Schmidt Barbara, Schmidt Vera, Szabó Leslie és Tóth Veronika. Ők tizenketten többmillió embert vonzottak és vonzottak szombat esténként a televízió elé. A fináléban Gáspár László, Oláh Ibolya és Tóth Veronika ejtette ámulatba a közönséget. A Tóth-Oláh mindent eldöntő csatát Vera nyerte.
 
Az első és a második Megában a zsűritagok Presser Gábor, Soma, Pierrot, Pély Barna és Bakács Tibor voltak, míg a harmadikban Pierrot helyett Novák Péter kapott szerepet.

A második szériában a legjobb 12-be Bella Levente, Kósa Ivett, Gál Csaba Boogie, Pflum Orsi, Tóth Gabi, Torres Dani, Kovács Timi, Bálint Ádám, Bartók Eszter, Palcsó Tamás, Pál Tamás és Molnár Ferenc „Caramel” jutott be. Az utóbbi kettő párharcából Caramel lett a győztes, így ő lett a 2005-ös év férfihangja.

Caramel volt a nyerő

A fináléban Tamás és Ferenc három-három számot énekeltek. Volt egy dalpárbaj, amikor mindketten Demjén Rózsi Jégszív című dalát énekelték el és egymásnak is választottak dalt. Egy külföldi zeneszerző mindkettejüknek írt számot, melyet szintén elénekeltek, legvégül pedig - ráadásként - egy duettre került sor.

Ehhez Pierrot, a műsor zenei producere, Caramel és Palcsó Tamás közösen választották Stevie Wonder és Paul McCartney Ebony & Ivory című számát. A döntő utáni sajtótájékoztatón Caramel elmondta, hogy neki az elmúlt tizenkét hét "egyenlő volt a csodával", és sokat tanult, "még a Palcsótól is".

Jött a Rúzsa Magdi-Varga Feri finálé

Néhány hónap szünet után érkezett a következő megasztárkereső. A vicces előselejtező és a komolyabb körök után Bocskor Bíborka, Baktai Anikó, Hoffmann Mónika, Kontor Tamás, Oláh Szabolcs, Póka Angéla, Puskás Péter, Rúzsa Magdolna, Széles Izabella, Szabó Eszter, Varga István és Varga Ferenc vetélkedett a legjobbnak járó elismerésért.

- Ebben a versenyben nincsenek vesztesek. Aki ott lehetett a legjobbnak ítélt tizenkettőben, az kapott egy lehetőséget az ismertté válásra. Az már csak rajtunk-rajtuk múlik, tudunk-e élni ezzel a lehetőséggel, vagy éppen volt pár jó, vagy kevésbé jó óránk a reflektorfényben és ezzel ennyi, megyünk szépen haza. Most sem hiszem el igazán, hogy ott vagyok a végső döntőben.

Rengeteg tehetséges énekes szerepelt ebben a sorozatban, nagyon sokukat el tudtam volna képzelni a döntőben magam helyett. Ebben a döntőben nekem nincs egy szemernyi vesztenivalóm sem. – mondta Feri a végső döntőben, ahol az SMS-ek alapján Rúzsa Magdival szemben alulmaradt.

Kopasz lett Varga Feri

Végig érezni lehetett, hogy a közönség jobban szereti Magdit és szinte biztos volt, hogy ő lesz az Év hangja 2006-ban. Ez meg is történt – Magdi nyerte meg a Megasztár 3-at, hatalmas ünneplés, ováció, majd elkezdett kivonulni a tömeg, amely meglepően gyorsan elhagyta a környéket. A sajtótájékoztatóra Feri haja eltűnt! Lenyírták nullásgéppel!

Aztán kiderült, hogy fogadást kötött a fodrászával: ha veszít, rövid lesz a haja. Rendkívül jókedvűnek tűnt, humorizált az újságírókkal, nyoma sem volt rajta csalódásnak. Magdi nem tudott mondani semmit, édesanyjával egymást ölelgetve csak annyit sikerült kiszedni belőle, hogy rock, blues irányba fog mozogni, valamint, hogy a vajdaságban majd a nyári turné alatt lép fel.

A Tv2 vezérigazgatója már ekkor elmondta, hogy lesz Megasztár 4, de majd csak két év múlva – most szeretné abbahagyni egy ideig.

És itt a negyedik kör. A nevezési határidő lejárt, kezdődnek a castingok. A Tv2 hivatalos honlapján található jelentkezési lapot 3230-an töltötték ki. Tehát elindulnak a sztárráválás útján. Hogy vajon meddig jutnak, az 5 év múlva kiderül, de addig is figyeljük a szárnypróbálgatásaikat.

Olvass tovább: Fura fazonok a Megasztár 4 debreceni castingján - képekben

- Bíró Zsolt -

[2008.07.01.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
bizso 2008.07.13. 17:45 • [4]
Megvan a második széria mind a 12 versenyzője.
Köszi!
paltomi 2008.07.13. 17:23 • [3]
Sajnos még így sem hiteles a cikk, mert ez így is még csak 35 megasztár döntős... Sőt! Egyrészt nem is világos, mitől lett volna a második széria csak 10 döntős, az első meg a harmadik meg 12 szereplős. Ott is 12en voltak, másrészt szbencze kért javítása után ez így már 11, tehát már végképp nem stimmel. Jó, jó, ki tudja számon tartani, igaz? És elvégre mégsem a Rúzsa Magdi maradt le... De ha már minden döntőst megemlít, akkor tényleg említsen meg MINDEN döntőst. Nem igényel túl nagy utánajárást, de azért figyeljünk oda arra a szegény lemaradt 36-ra... Lévén, hogy ezen a honlapon róla is írtak már párszor. Hm? NA? :D Mit szólsz, kedves Bíró Zsolt?
szbencze 2008.07.08. 12:21 • [2]
Köszönet a gyors javításért, így sokkal hitelesebb a cikk :)
szbencze 2008.07.07. 22:57 • [1]
Elég vicces a második sorozat 10 legjobbja, nekem úgy tűnik, volt ott még egy Tóth Gabi meg egy Torres Dani is. Az egyikük 3., a másikuk 4. helyezett lett...
Érdekes, hogy ők ketten a kapcsolatok között sincsenek felsorolva. Vajon miért????????
Szerintem igazán megérdemelnék, hogy legalább felsorolás-szinten megemlítsétek őket, nem hiszem, hogy annyira rosszak lettek volna, sőt.
Szívből remélem, hogy javítjátok a hibát, egy zene.hu szerintem nem engedhet meg magának ilyen slendriánságot!
Üdv, és további minden jót!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
Nagyon megbízható magánhitel-ajánlat egyéb [2020.03.11.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
koncert.lap.hu

Bemutatták a Hello Again musicalt a Pinceszínházban - képek
Egy utcalány egy katonával.......

Gutenberg! A Musical! - képek az előadásról
Homonnay Zsolt és Peller Károly rendezésében...

Nikola Tesla - Végtelen energia musical show ősbemutatón jártunk
Képes beszámoló! Five Finger Death Punch, Megadeth és Bad Wolves az Arénában
beszámolók még
cdbolt.lap.hu