2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Lehet, hogy eltört? – Izgalmak az új Magna Cum Laude-klip forgatásán
Képgalériák
Képek a versenyről
Kapcsolatok
Magna Cum Laude
Belmondo
Twinz
Ogli G

A Magna Cum Laude nyerte a bátor zenekarok versenyét

A zenészek nem mindennapi helyszínen mérkőztek meg, ezúttal nem a zenei tudásukat, hanem a bátorságukat tette próbára a zenetévé. A vidámparkba látogatott a Belmondo együttes, Ogli G, a Magna Cum Laude és a Twinz zenekar.

A VIVA ötlete alapján az előadók nem a színpadon, hanem egy szokatlan helyszínen, a Fővárosi Vidámparkban találkoztak, hogy bizonyítsák bátorságukat.

A Belmondo zenekar, a Magna Cum Laude és a Twinz együttes is csatasorba állította teljes legénységét, míg Ogli G barátaival érkezett a küzdelemre. Gyermekkorukat idézve a srácok először a Park legrégebbi játékát, a körhintát rohamozták meg, ahol nem várt csata alakult ki a hátaslovakért, végül a Magna Cum Laude és a Twinz tagjai ülhettek fel a paripák hátára. Ogli G jobbnak látta a kényelmes és biztonságos hintó birtokba vételét.

„Maradok a kevésbé mozgalmas játékoknál. Abban biztos vagyok, hogy hullámvasútra vagy más komolyabb, gyomorforgató játékra nem ülök fel. Viszont alig várom, hogy dodzsemezni induljunk.” – mesélte Ogli G.

Hamar kiderült, hogy a dodzsem nem csak a nagydarab énekest hozta lázba, hiszen a körhintát követően egy emberként indultak el a zenészek a kisautók termébe, ahol végre tényleg megmérkőzhettek egymással a zenekarok tagjai. Volt, aki a biztonságos autózást választotta, de a nagy többség azt tartotta szem előtt, hogy minél nagyobb és erősebb ütközésekkel gyengítse az ellenfeleket.

A végső és mindent eldöntő csata azonban csak ezután következett. A dodzseem élményektől felfűtött csapat lelkesen gyalogolt a következő játék felé, akkor még nem sejtették, hogy a VIVA csapata milyen próba elé állítják őket.

A Top Spin elnevezésű szerkezet láttán sokuk arcáról lehervadt a mosoly. Többen kijelentették, hogy nincs az a pénz, amiért felülnek a kiszemelt játékra.

„Miután nem régen ebédeltem, így biztosra veszem, hogy én kihagyom ezt a feladatot. Amúgy sem szeretem az ilyen típusú játékokat.” – szabadkozott Czutor Zoli, a Belmondo zenekar frontembere.

Hamar kiderült, hogy a feladat láttán sokan inkább a biztonságos földet választották. A valódi bátorság próbán a Magna Cum Laude bizonyított, hiszem az együttes három tagja is vállalta a levegő meghódítását. Rajtuk kívül a Belmondo becsületét is megvédték, hiszen ebből a zenekarból is akadt egy bátor vállalkozó, aki kipróbálta a játékot.

A vidám délután a Magna Cum Laude dicsőségével zárult.

- Bíró Zsolt (VIVA sajtóközlemény alapján) -

[2006.05.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még