2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Meglepetésekkel indult a Balaton Sound - képes beszámoló
Végre pörög ezerrel a buli a Balatonon
A legnagyobb sztár még hátravan a Balaton Soundon
Érzékek játéka - játék az érzékekkel a Balaton Sound második napján
Képgalériák
Balaton Sound 2007 - Kevin (Fine Cut Bodies)
Balaton Sound 2007 - Kruder & Dorfmeister
Balaton Sound 2007 - The Brand New Heavies
Kapcsolatok
Fine Cut Bodies
The Brand New Heavies
Kruder & Dorfmeister
Kapcsolódó események
Balaton Sound Fesztivál- 3. nap
[2007. július 14.
szombat ]

A lemezjátszóké volt a főszerep a Balaton Sound harmadik napján

Elérkeztünk a Balaton Sound harmadik napjához, mikor is inkább a lemezjátszóké volt a főszerep. Este Kruder & Dorfmeister a Nagyszínpadon.

Az első két nap kivette az emberből az energiát. A szombati nap ezért inkább a feltöltődés jegyében telt. Egy kicsit későn értem ki a fesztiválra, úgyhogy sikerült lemaradnom a Saian Super Crew egyik tagjának, Leeroynak a koncertjéről.

Egy kis nézelődés, lazulás a Balaton partján és némi nedű elfogyasztása után irány a The Brand New Heavies. José Padilla az utolsó pillanatban lemondta (az orvosa kérésére) a fellépését, ezért az egyik leghúzósabb név sajnos kiesett. Jövőre majd jön, azt ígérték. Ez van, bezzeg most meghallgattam volna a híres DJ szettjét. Biztosan idevarázsolta volna nekünk a tipikus ibizai hangulatot.

A Brand New Heavies a kollega nagy kedvence (ő majd ír róla részletesen), ezért némi nézelődés és fotózás után az LG-terasz felé vettem az irányt, hogy végre láthassam Kevin-t (Fine Cut Bodies) élőben. Mert ugye az volt a programban, hogy: live. Hááát... élőnek élő volt: Kevin elég elevennek tűnt, de "csak" lemezjátszós-feltevős-laptopos műsort nyomott. Ha valaki tudja, akkor írja már meg nekem, hogy létezik-e olyan, hogy Fine Cut Bodies Live (ahol Kevin saját szerzeményeket ad elő). Azt hittem, hogy most elkapom, de nem így lett. A szett egyébként nem volt rossz, megfelelő bemelegítésnek bizonyult a nemsokára következő Kruder & Dorfmeister-bulira.

Mivel eddig semmi nem jött össze, nagyon bíztam Kruderékben. Ha Basement Jaxx akkora bulit csinált, akkor ezt a bécsi párostól is el lehet várni. Meglepő volt ez is, az biztos: beraktak egy DJ-pultot középre, a színpad szélére pedig egy pultot tele laptoppal, meg még ki tudja mivel (első ránézésre talán egy rakétát is képes lett volna az űrbe írányítani az a sok technika).

Rendben el is kezdődött: lassú ütemek, mély basszusok és egy fehér ruhás (nem tudok jobbat mondani) török basa kinézetű MC / énekes mozgatta meg a közönséget. Nekem ez a zene éjfél tájban egy kicsit lassúnak tűnt. A színpadon az énekes volt az egyetlen mozgó tárgy. Még a fényeket se változtatták: bekapcsoltak kb. 16 kék, meg 8 piros lámpát, 'oszt jónapot. Látványként ott volt a kivetítő (na, ehhez kellett legalább 4 laptop, meg három emberke). Egyszóval semmilyen sem volt a színpadkép. A közönséggel se foglalkoztak igazán (talán nem is kellett, az emberek azért eltáncolgattak). Szóval nem igazán tetszett.... a felénél már meg is untam.

Miután elhagytam az első sort, akkor vettem észre, hogy valami eszméletlen tömeg jött össze. Nagyon sokan voltak és láthatóan a többségnek bejött a buli. Biztosan velem volt a baj (vagy nem a megfelelő tudatállapotban álldogáltam ott). Hazaballagtam, otthon pedig még bedobtam a Hello Nasty albumot a lejátszóba: a vasárnap lesz az én napom, Singas, Irie Maffia, Paso, Zagastic, Tiga és minden idők legjobban várt hiphop csapata, a Beastie Boys. Lesz ám Body Movin'......

-nagymester-

[2007.07.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még