2024. április 17. | szerda | Rudolf nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Film készült Celine Dion világkörüli turnéjából

Legutóbbi programok

Összes program

Legutóbbi kiadványok
Through The Eyes Of The World (2010)
Taking Chances World Tour: The Concert (DVD) (2010)
My Love…Essential Collection (2008)
Eyes On Me (2008)
Taking Chances (2008)

Összes kiadvány

     
  Vásárlás
Celine Dion: Taking Chances World Tour: The Concert (DVD)
Megjelenési dátum: 2010. május 3.
Megjelent:
DVD (2010)
Tracklist:
1. I Drove all Night
2. The Power Of Love
3. Taking Chances
4. Hits Medley (It's All Coming Back To Me Now, Because You Loved Me, To Love You More)
5. Eyes On Me
6. All By Myself
7. I'm Alive
8. Shadow Of Love
9. Fade Away
10. Alone
11. My Love
12. The Prayer
13. Pour Que Tu M'aimes Encore
14. Tribute To Queen Medley (We Will Rock You, The Show Must Go On)
15. Soul Medley (Sex Machine, Soul Man, Lady Marmalade, Sir Duke, Respect, I Got The Feelin', I Got You (I Feel Good), It's a Man's Man's Man's World)
16. Love Can Move Mountains
17. River Deep, Mountain High
18. My Heart Will Go On
Közreműködők:
előadó/zenész: Celine Dion
kiadó: Sony Music
Celine Dion rekordokat döntő világkörüli turnéját megörökítő 80 perces, két féle (Bostonban és Montreálban rögzített) koncert DVD+CD kiadvány.
Részek: Taking Chances World Tour: The Concert (CD)
 
     

Film készült Celine Dion világkörüli turnéjából

A kanadai szupersztár 2008-2009-es, a szólóművészek között minden idők második legnagyobb bevételét hozó világkörüli Taking Chances turnéja alatt forgatott zenés dokumentumfilm, a Celine: Through the Eyes of the World betekintést enged minden idők legsikeresebb énekesnőjének mindennapi életébe - mind a színpadon, mind a színpadon kívül.

A Celine: Through the Eyes of the World, az Amerikában és további 5 országban idén mozikban is bemutatott zenés dokumentumfilm 3 órásra bővített változata DVD-n, valamint a Taking Chances World Tour: The Concert, Celine Dion rekordokat döntő világkörüli turnéját megörökítő két féle (Bostonban és Montreálban rögzített) koncert DVD+CD kiadvány 2010. május 3-án látott napvilágot világszerte.

A Celine: Through the Eyes of the World zenés dokumentumfilm Bluray lemezen is megjelent május 17-én, de ugyanekkor elérhetővé vált egy limitált, 2 DVD-s Deluxe változat is (a Celine: Through the Eyes of the World és a Taking Chances World Tour: The Concert DVD-kkel) a legnagyobb rajongók számára, mely 52 oldalas, turnéfotókkal teli füzetet és ajándék képeslapokat is tartalmaz majd.

A kanadai szupersztár 2008-2009-es, a szólóművészek között minden idők második legnagyobb bevételét hozó világkörüli Taking Chances turnéja alatt forgatott zenés dokumentumfilm, a Celine: Through the Eyes of the World betekintést enged minden idők legsikeresebb énekesnőjének mindennapi életébe - mind a színpadon, mind a színpadon kívül.

Stéphane Laporte rendező és csapata példátlan lehetőséget kapott az elmúlt évtized egyik legsikeresebb koncertfellépője melett, hogy végigkövessék őt 5 kontinens 25 országának 93 városában több mint 3 millió nézőt vonzó turnéján, melyre 9 hosszú év után kerülhetett újra sor.

"Ez egy csodálatos turné volt, de sokkal többet láthatunk ebben a filmben, mint egy egyszerű koncertanyagban." - mondta Celine. "Megengedtem, hogy mindenhová kövessenek engem a kamerák. Telis tele van gyönyörű illetve nehéz pillanatokkal, és nagyon személyes... Minden bizonnyal ez a legbensőségesebb utazás, melyet valaha is megosztottam a rajongóimmal."

Jamie King koreográfus/rendező segítségével (aki az elmúlt évtizedben olyan előadók turnéinak rendezője is volt, mint Madonna, Christina Aguilera és Britney Spears), Celine Dion egy 2 órás, csúcstechnológiát felvonultató, multimédiás koncertshowt hívott életre monumentális világkörüli Taking Chances turnéján, mely karrierje tizenegyedik nagy koncertkörútja volt. A Taking Chances World Tour: The Concert élő DVD+CD ezt a két órás show-t örökíti meg a turné bostoni állomásáról egy teljesértékű koncert CD-vel kiegészítve (míg a La Tournée Mondiale Taking Chances: Le Spectacle című kiadvány Celine hazai, Montrealban rögzített teljes francia showját tartalmazza videó és audio formátumban).

Celine 2008 februárja és 2009 februárja között futó, francia és angol nyelvű dalokat is felvonultató Taking Chances turnéja világszerte részvételi és jegybevételi rekordokat döntött.

[2010.05.18.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.16.]
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még