Alensa: 35% TopVue termékekre
2020. november 30. | hétfő | András, Andor nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Anton
 
Legutóbbi kiadványok
Keringők (2005)

Összes kiadvány

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Az álmot keresi Dani és Krisz
Véget ért a Hangjegykereső játék
Nyerd meg a két darab dedikált Anton CD egyikét! Sorsoltunk!
Veszélyben volt a fellépés: eltűntek Anton rózsái
Anton: Ma is aktuális a keringő
     
 
Anton
Születés dátum: 1978. szeptember 15.
 
     

Anton biográfia

Anton 1978. szeptember 15-én látta meg a napvilágot Jászberényben. A színpadhoz való vonzódása már viszonylag korán, az általános iskola padjában kiderült, hiszen már ilyen fiatalon tagja volt a helyi színjátszó csoportnak. A későbbiekben is ezen a vonalon indult tovább, a Pesti Barnabás Gimnázium Dráma tagozatát végezte el, majd a Kolibri Pince Színház tagjaként volt számos darab szereplője, emellett számos reklámfilmben is szerepelt, folyamatosan tökéletesítve a előadóművészi képességeit.

A színházi környezetben eltöltött időszak után elkezdett vonzódni egy másik színpadi műfajhoz, a zene világához. A kilencvenes évek végén tagja volt a Boogie Knights együttesnek, majd ezt követte egy igazi sikertörténet, 2000-től a Help! együttes tagjaként egy ország ismerhette meg, 4 éven át járták az országot slágereikkel. A Help!-ből 2004 elején lépett ki, ugyanis az ott eltöltött szép időszak után valami teljesen új és romantikus dologra vágyott a zenei pályán, ami még közelebb áll a lelkéhez.

Így kerültek elő olyan nagy keringő slágerek, mint például Párizsban szép a nyár, Ma Önről álmodtam megint, amelyekből összeállt Anton első albuma a Keringők. A lemez a Universal kiadó gondozásában jelent meg, ezzel egyidőben pedig tavasszal elindult Anton fellépései szerte az országban, a romantikus slágereket kedvelő közönség nagy örömére. A fellépés során a hangulat felidézéséhez a közönség elé korhű, dalonként eltérő kellékek és díszletek tárulnak 2 táncos kíséretében, akik a műsor alatt látványos táncukkal kápráztatják el a nagyérdeműt.

Anton esetében nemcsak a lemez, hanem a fellépések is meglehetősen egyedinek mondhatók, hiszen a műsora alatt a közönségből minden esetben kiválaszt 5 hölgyet, akiknek 1-1 szál hófehér rózsával kedveskedik és természetesen fel is kéri őket egy rövid keringőre. A műsor fináléjában pedig néhány párnak lehetősége nyílik arra, hogy a színpadon együtt táncoljanak Antonnal és tánckarával.

A produkció kedvező fogadtatását mutatja, hogy a lemez megjelenését követő 3. héten 6. (!!!) helyen nyitott a hivatalos lemezeladási adatokat tartalmazó MAHASZ listán!

[2005.08.07.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Dumps Shop/EMV chip writer software (DUM hangosítás/cucc [2020.11.05.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Dolhai Attila: "A gondolatok, az érzések nem várnak semmire"
Dolhai Attila a Visszatérés...

Illatszertár a Tháliában - képes beszámoló
László Miklós boldog békeidők hangulatát...

beszámolók még
Otthoni játékok