2024. július 13. | szombat | Jenő nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Működik a Csillag születik 2009 fórum - mondd el a véleményed!
Csillag születik videókkal! Továbbra sincs női döntős
Ők is esélyesek a milliókra - Bad Boyz, Tabáni István, Kutyakölykök és Brasch Bence is a középdöntőben
Tabáni István magasan vezet
Végvári Eszternek szurkolnak a férfiak a Csillag születikben?
Csillag születik videóval! Végvári Eszter előbb csalódást, majd meglepetést okozott
Csillag születik: Egy nő és rengeteg pasi a folytatásban - Kezdődnek a középdöntők
A Vocal Gag Session hülyét csinált magából - videóval
Lenyűgöző képekben! Ez történt a Csillag születikben szombat este  
Az RTL Klub sokat támadott zsűritagja bevallotta
Döbbenet! A Csillag születik sztárjának életét egy könyv mentette meg
Cselt eszeltek ki a Csillag születik tehetségével, MC Dc-vel szemben
Csillag születik: Végvári Eszter és Varga Viktor kiesett
A Csillag Születikkel bárki nyerhet!
Megható és vicces képek a Csillag születik első középdöntőjéről
Képgalériák
Csillag Születik 2009 - Első Középdöntő
Kapcsolatok
Tabáni István
Brasch Bence
Bad Boyz
Végvári Eszter
Horváth Tamás
Varga Viktor
Kutyakölykök
Szatmár Kamara Táncegyüttes
Veres Róbert (McDc)
Csikó Szabolcs
Csillag születik
Legnépszerűbb csengőhangok

Ezt nem gondoltuk volna: Varga Viktor is kiesett - Végvári Eszter távozásával nincs nő a szereplők között

Tizenkét kiscsillag maradt a középdöntőkre.

A sok férfi mellett egyetlen nő, Végvári Eszter küzdhet a milliókért és az autóért. Szombat estétől megváltozik a kiesés rendszere. Itt már nem továbbjutókról beszélünk a műsor végén, hanem adásonként két-két produkcióról, akiknek búcsúzniuk kell.

Érdekes produkcióval kezdõdött a Csillag Születik első középdöntője. Mind a 12 versenyzõ színpadra lépett a műsor elején egy közös dallal. A Strokes ütötte az ütemet, a tánccsoportok ropták, az énekesek daloltak (még André is valami hasonlót tett) Veres Robi pedig rappelt egy nagyot. Ez a produkció még nem ért pontot, csupán egy bemelegítés volt mind a versenyzőknek, mind pedig a nézőknek.


Klikk a képre a többi fotóért!

Vásáry André kezdte meg a bemutatók sorát. A középdöntőkben már a korábbinál is profibb körülményeket kapnak a versenyzők, megváltozott színpadkép, ütősebb világítás, komolyabb jelmez.

André az eddigiektől eltérõen nem egy közönségdallal, hanem egy klasszikus Händel felvétellel állt elő. A zsűrit elbűvölte a debreceni énekes, Hernádi Judit mellett Fáy Miklós is megdicsérte őt. Oroszlán Szonja tanácsot is adott az énekesnek, és pontjaival õ is elismerte a hallottakat. 36 pontot kapott André, ez eddig a széria legmagasabb pontszáma.

Az áriát tánc követte, a közönségkedvenc Csikó Szabolcs lépett fel. A nagydorogi fiú egy kupát is segítségül vitt magával a színpadra, de nem ez volt a fõ motívuma táncának. A Szilvásy Gipsy Folk Band zenéjére (akik virtuálisan a háttérben voltak) mutatta be táncát. A zsűrit alapvetően ő is lenyûgözte, s talán "kisfiús bájával" nagyobb hatás gyakorolt a bírálókra, mint a piperkőc Vásáry André. A pontjain ez annyira nem látszott, elődjénél néggyel kevesebbet, 32 pontot kapott.

A Strokes egy különleges számmal indult. Ezúttal ugyan nem PVC csövekkel készültek darabjukra, de tény, hogy egy barkácsáruház-láncnak potenciális reklámarcok lesznek a fiúk.

Most ők is poénosra vették a figurát, és munka helyett táncoló melósfiúkat mutattak be. Tény, hogy több volt a humor előadásukban, mint a korábbiakban, talán a táncoscsapatok sikerét látva gondolták ők is úgy, hogy nem árt a nevetés sem a színpadra. A zsűri nem volt igazán elragadtatva a Strokestól, összességében sem a látottaktól, sem a hallottaktól nem ájultak el. 27 pontot kaptak.

Kockás estét tartottak a kiscsillagok szombaton. A melószerkó után egy kockás kiegészítõvel, amit ízlésfüggően nevezhetünk sálnak vagy rongydarabnak is lépett fel Varga Viktor. Két elmaradhatatlan társát is magával vitte a stúdióba, billentyûsét és magnókazettás övét. Az I feel lonely című Sasha dal áthangszerelt verziójával küzdött a pontokért, és a nézõi voksokért. 32 pontot kapott elsõ körben, ám érdekes nadrágszíját felajánlotta a rá szavazó sms-ezõknek.

Az adás egyetlen női versenyzője, Végvári Eszter következett. A szőke énekes múlt héten nem teljesített túl jól, ennek ellenére a nézők –nyilván az esélyegyenlőség jegyében, vagy a Delta Force Szüfrazsettcsoportjától való félelem miatt- továbbjuttatták. Lehet kár volt, mert nem igazán jött át a rajzfilm/musical betétdala. Igaz, a zsűri fele elájult Esztertől, de a kapott 26 ponton látszott a teljesítmény. Fáy 5 egysége hatalmas felzúdulást váltott ki a nézőkből.

 

A Szatmár Kamara továbbjutása sem volt teljesen egyértelmű az elmúlt adásban. Hiába profik a mátészalkai srácok, a bírálók szerint elmúlt adásbeli produkciójuk nem sikerült jóra. Akkor nem értettem egyet a zsűrivel, most azonban rendesen eltolták a műsort. Aranyos volt az élőbáb játék, azonban szerintem vajmi kevés. Kezdésnek nagyon jó lett volna, ám a teljes produkciót nem erre kellett volna építeni, és táncolni is kellett volna egy jót. 19 pontot kaptak, szörnyen kevés ahhoz képest, amit tudnának.

Brasch Bence a lányok kedvence lett. Nyilván nagy küzdelem lesz közte és a több szóló srácelőadó között a csajok kegyeiért, hamar sztárokká váltak a fiúk. Ennyire érzelmet már csak Dobrády Ákos dalával lehet tetőzni. A TNT slágerhez ugyan valamennyire passzolt Bence hangja, de tény, hogy van még hová fejlődnie a fiúnak. Többet helyez a kinézetére, mint a produkcióra, ő nem humorral, hanem a jópasi vonallal akarja elvinni a pontokat, és a majdani sms-eket. 30 pont.

[2009.11.22.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nyolc év után tért vissza Budapestre a Plavi Orkestar
2016 februárja után második alkalommal...

Megnéztük Rod Stewart budapesti fellépését
2024. június 22-én telt házas koncertet adott Rod...

Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
Yungblud felrobbantotta a Parkot
Megnéztük a Total Dance Cabrio fesztivált a Budapest Parkban - képekkel
Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
beszámolók még