2024. július 13. | szombat | Jenő nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Megszólalt a Csillag születik kiesett versenyzője – "Szeretném, ha nem lennék nevetség tárgya…”
Kitört a foga a Timesz Girls táncosának
A Csillag születik néptáncosai dobálták meg a műsorvezetőt
Csillag születik: négy versenyző tovább reménykedhet
Visszatért a Csillag születikbe a 4 For dance
Félbeszakadt az egyik produkció a Csillag születikben: elbuktak a csajok
Csillag születik: Négyen már megnyugodhatnak - Első elődöntő - képekkel
Szexik és kacérak voltak, de kiestek - dögös videóval
Felkészületlenül érkezett a Csillag születik elődöntőjére, de továbbjutott
Ördög Nóra elárulta titkos vágyát
Csillag születik videókkal! Továbbra sincs női döntős
Képgalériák
Csillag Születik 2009 - Második Elődöntő
Kapcsolatok
Csillag születik
Bad Boyz
Timesz Girls
Tabáni István
Queen Dance
Kávészünet
Sebestyén Katja
Brasch Bence
Oroszlán Szonja
Fáy Miklós
Hernádi Judit
Kutyakölykök
Ördög Nóra

Ők is esélyesek a milliókra - Bad Boyz, Tabáni István, Kutyakölykök és Brasch Bence is a középdöntőben

Második elődöntőjét tartotta a Csillag születik. A tehetségkutató adásában újabb tíz versenyző mutatta meg mivel készült a selejtező óta. Közülük azonban most is csak négyen léphettek a középdöntőbe.

Inkább énekes, mintsem táncos elődöntőt hozott a Csillag születik második elődöntője. Igaz, Ördög Nóri most vulkánkitörést szeretett volna látni a múlt heti baj-, és bakisorozat után, de erre a földrajzi viszonyokat ismerve is kicsi az esély.

Még akkor is, ha a Kutyakölykök tánca nyitotta meg a sort. A zalaegerszegi táncosfiúk sokakat könnyen a 4 for Dance-re emlékeztetnek. Ez persze nem is véletlen, igaz itt öten ropják a táncot, de a csapat hasonlóan színvonalas és kreatív előadással készült. Egy Aranycsapat korabeli táncoskomikumot állítottak színpadra, amit a közönség nem kis őrjöngéssel fogadott.

Klikk a képekre a többi fotóért!

A zsűri jó produkciónak nevezte a látottakat, kiemelték azt, hogy jó humora van a srácoknak. Ez 29 pontot hozott az öt fiúnak.

Emma Watson vagy Paris Hilton Brasch Bence álma. Az énekes színpadra állása előtt ilyen hasznos információt osztott meg a nézőkkel Ördög Nóra.

Azt, hogy Bencének a magyar lányok hada elég lesz –e a műsor által hozott ismertség miatt nem tudni, de dalaival nyilván rájuk koncentrál. A selejtezőben Máté Péter romantikus dalát mutatta be, az elődöntőben azonban már egy Ronan Keating nóta, a Nothing Hill filmzenéjével szerepelt.

A When you say nothing at all is elég nagy tapsot kapott, a vágóképeken sikítozó hölgyek hada látszódott. A zsűri azonban már nem ájult el „a következő Zentai Márktól, mind Fáy Miklós, mind pedig Oroszlán Szonja egysíkúnak nevezte a hallottakat. Szirtes Tamás ennek ellenére továbbra is kiáll a fiú mellett, továbbra is tehetségesnek tartja, de tény, hogy van hová fejlődnie. 26 pont.

Nézd meg a produkciókat videón.

Az egykori katonatiszt, jelenleg bűvészként dolgozó Galambos Fecó is varázsolt. Mindenki megnyugodhat, a selejtezőben dobozba zárt, és esernyőkkel összeszurkált lány él. Vagyis inkább ezt gondolom, mert most is volt egy csinos statiszta a színpadon a kopasz bűvésszel, aki nagyon hasonlított az előzőre. Lehet, hogy Bogit is tudja klónozni? Mondjuk ő is eltűnt…
 
Kedves szingli hölgyolvasóink. Nem ajánlom, hogy a bűvész kegyeit keressék, mert előbb-utóbb valami szekrényben végzik, amely ki tudja hova viszi Önöket. A csinos statiszta hölgy azonban nem a Narnia Krónikát tapasztalta meg, és beszélő oroszlánokkal, és gonosz boszorkákkal kellett harcolnia, ő előkerült a dobozból. 24 pontot kapott Fecó, de jobb, ha a zsűri óvatos. Mert előbb-utóbb ők is egy sötét lyukban végzik.

Az isi, vagy inkább ovibuli is újra megjelent a parketten. Most valamivel már komolyabb produkciót mutatott be a Queen Dance. Fenyő Miklós Csókkirály dalára ropták a diszkó-királynőnek öltözött kislányok, és a jampit játszó kissrác. A közönségnek ez is tetszett, és valóban magasra emelkedett a cukiság egy főre jutó átlaga ebben a pár percben. De valljuk be őszintén, ez a produkció sem ide való.

Oroszlán Szonja őszinte kritikája nem tetszett a közönségnek, Fáy pedig egyenesen ugrabugrának nevezte az általuk táncnak hívott produkciót. Megint csak azt tudom megerősíteni, amit a selejtező alatt írtam: Iskolás farsangra kiváló, ide kevés. Ciki módon kevés pontot kaptak, 19 egység került a nevük mellé.

A beszámoló nem ért véget - íme a folytatás.

[2009.11.09.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nyolc év után tért vissza Budapestre a Plavi Orkestar
2016 februárja után második alkalommal...

Megnéztük Rod Stewart budapesti fellépését
2024. június 22-én telt házas koncertet adott Rod...

Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
Yungblud felrobbantotta a Parkot
Megnéztük a Total Dance Cabrio fesztivált a Budapest Parkban - képekkel
Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
beszámolók még