15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. május 9. | vasárnap | Gergely nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Játszótéri játékok
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Új bemutatóra készül a Madách Színház - jön A két egyetlen 
Kapcsolatok
Madách Színház

Jö hírek érkeztek - Fontos közleményt adott ki a Madách Színház!

A tervek szerint május végén indul koncertsorozat a Színház Tetőteraszán.

"A Madách Színház Tetőteraszán a legnagyobb biztonságban várjuk a nézőinket május végétől. Online Színházunkban Webber-művet mutatunk be magyarországi ősbemutatóként júniusban.

Nagyon örülünk, hogy hamarosan újra személyesen fogadhatjuk közönségünket. A korlátozások fokozatos feloldása rövidesen lehetővé teszi, hogy megnyithassuk a Madách Színházat a nézők előtt, a legteljesebb biztonságban, a Tetőteraszunkon.

A Madách Színház az újranyitás mellett továbbra is várja nézőit Online Színházában. Júniusban újabb bemutatóra készülünk a Madách SzínpadON.

A Madách Színház magyarországi ősbemutatóként viheti színre online Andrew Lloyd Webber egyik művét: júniusban Szirtes Tamás rendezésében mutatjuk be a Vasárnap mondd el című produkciót a Madách Színház Online Színházában.

Terveink szerint május végén indul koncertsorozatunk a Színház Tetőteraszán, ahol legnépszerűbb művészeink musical-koncertekkel várják a nézőket. Az előadásokon a Madách Színház legsikeresebb előadásait és a zeneirodalom leghíresebb dallamait idézzük majd fel.

Továbbra is nagyon fontos számunkra nézőink és munkatársaink egészsége. Mindent megteszünk azért, hogy munkatársaink teljeskörűen rendelkezzenek védettségi igazolvánnyal, és a fokozott biztonsági intézkedések betartásával közönségünk felhőtlenül élvezhesse újra az Élő Színház varázsát.

Műsorunkat hamarosan meghirdetjük, és nagy szeretettel látjuk minden kedves nézőnket személyesen és a virtuális térben is!" - áll a 
Madách Színház közlendőjében

[2021.04.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még