2022. január 16. | vasárnap | Gusztáv nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

10 év után ismét együtt énekelnek a Vastag tesók

A testvérek 2011-ben az ’Őrizd az álmod’ című slágerük óta most először énekelnek együtt, egy közös dalban. A Vastag-testvérek ezúttal a legkisebbekhez szólnak, akiket zenén keresztül kalauzolnak el az ünnepi mesevilágba.

Igazi ünnepi hangulatot teremt a ’Levél a Mikulásnak’ című dallal az Artisjus-díjas Major Eszter, aki a Vastag-testvéreket kérte fel legújabb gyerekdalához. „Eszterrel legalább 10 éve dolgozunk együtt, nagyon szeretem a szövegeit, fantasztikus művész, így nem is volt kérdés, örömmel igent mondtam. Most először dolgoztam úgy, hogy sem a zene, sem a szöveg megalkotásában nem vettem részt. 

Történelmi pillanat volt ez, de nemcsak ezért, hanem azért is mert az ’Őrizd az álmod’ című dal óta – amelynek szintén Eszter írta a szövegét – most először énekeltünk újra egy dalban a testvéremmel, Tomival” – mondta Vastag Csaba, aki nemcsak ünnepi hangulatba került a dal feléneklése során, de a régmúltra is visszaemlékezett.

„Tíz év van közöttünk Tomival. Amikor felvettük a dalt, valahogy felidéződött a gyerekkorunk. Amikor a szüleink elmondták, hogy lesz egy kistestvérünk, amikor hazahozták Tomit a kórházból... Kezdetben – mint minden kisbaba – szinte csak aludt és sírt, így nem nagyon tudtam vele mit kezdeni. Azonban ahogy elkezdett cseperedni nagyon jóban lettünk, sokat játszottunk együtt. Csupa jó emlékem van vele” – mondta az énekes, akinek testvére, Vastag Tamás bízik benne, hogy két gyermeke is örömmel hallgatja majd a ’Levél a Mikulásnak’ című dalt. „Rég nem dolgoztunk együtt Csabival, de ez nem érződött a stúdióban. Nagyon élveztük a közös munkát, rengeteget nevettünk. Örülök, hogy Major Eszter minket kért fel a dalhoz. Igaz, egy ilyen dalt teljesen máshogy kell énekelni, mint egy rock- vagy musical slágert. Igyekeztünk a legszívélyesebb, legoldottabb hangnemben énekelni, hiszen ezúttal a legkisebbekhez szólunk. Bízom benne, hogy ez sikerült és a dal elnyeri a gyerekek tetszését, köztük az én két fiamét is” – tette hozzá Vastag Tamás.

 

[2021.12.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Mága Zoltán: "Nem várt dolgokhoz kellett alkalmazkodunk"
Dupla, teltházas koncerttel...

Megnéztük: Honeybeast koncert a Barba Negrában - képekkel
Mi lehetne jobb módszer a...

A szerelem és a tehetség illata is ott van az Illatszertárban
Megnéztük: 40 év rock, 40 dal, 40 előadó, Mobilmánia koncert az Arénában - képekkel
beszámolók még
Otthoni játékok