2024. december 4. | szerda | Borbála, Barbara nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Általános témák » Mindennapjaink

A LEGJOBB SÖR

Szerintetek melyik a legjobb sör? én Heineken párti vagyok :)

Témaindítás: 2008.06.19.
Utolsó hozzászólás: 2012.03.09.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Lillus91 2011.03.23. 15:46 • [21]
Mindenkinek más az ízlése. És én egyet tudok érteni azzal, hogy az a 40Ft különbözet is számíthat valakinek. Főleg ha egy kartonnal veszel :D mert ha lúd legyen kövér. Én Heineken párti vagyok, de nem vetem meg a magyar söröket is. Főleg ahol aranyárba mérik a külföldi söröket, akkor jó nekem a magyar is. :D
Nem hiszem, hogy össze kéne veszni, hogy kinek mi a kedvence, mert ez ízlés dolga. :)
Előzmény: sajtang • 2011.03.18. 11:30 • [19] • Előzménykövetés 
szaby99 2011.03.23. 11:59 • [20]
Kellene talán egy rövidke szavazást intézni, hogy ki melyik sört issza a legszívesebben. :)
Egyébként én is amondó vagyok, hogy azért a Soproni és a Heineken két eléggé eltérő jellegű sör. A Soproni íze sokkal lágyabb, nem tudom ez-e a jó szó rá... :) Mindenesetre a Heineken íze sokkal karakteresebb, kesernyésebb, mint a Sopronié. Nem tudom mi határozza meg az ízt, ne értsétek félre, az én egyszerű szubjektív mércém szerint a Soproni közelebb áll az üdítőhöz, mint a Heineken.
sajtang 2011.03.18. 11:30 • [19]
Mint írtam Heineken párti vagyok, de azért a Soproni Ászokot se dobjuk úgy oda, mint egy vacak, kommersz, minőségtelen lötty. Nem Soproni Ászokkal kéne összehasonlítani, a gyomrom felfordul tőletek. méghogy ég és föld.......... azért kérlek. Igyál Rockyt és akkor beszélj így.
szondika 2011.03.11. 15:56 • [18]
kewirag...én veled értek egyet! Ha már sört iszom az legyen minőségi, és nem az a 40 Ft számít:)
Inkább veszem eggyel kevesebbet és máris ugyanott vagyok, ahol a part szakad...
És jelen esetben igaz h van 40 ft különbség a Soproni és a Heineken között, de ízre és minőségre ég és föld szerintem...
Előzmény: kewirag • 2011.03.11. 15:30 • [16] • Előzménykövetés 
balika6 2011.03.11. 15:39 • [17]
az én esetemben az utóbbi dominál, azaz nem mindegy hogy 40 huffal drágább ha 10 sört veszek meg a tecsóban egy péntek estére :-)
kewirag 2011.03.11. 15:30 • [16]
Most úgy őszintén, mennyire kell vastag buxa egy normális sörhöz? Csak az összehasonlítás kedvéért:

Soproni Ászok - 210 Ft
Heineken - 250 Ft

Na most az a 40 Ft annyival terheli a kasszát, hogy már ne érje meg egy jóval jobb minőségű sört megvenni? Jó persze aki nagyüzemi sörfogyasztó annak havi szinten sok lehet, de aki heti 1-2 vagy nagyon maximum 3-4 üvegnél/doboznál többet nem iszik annak az a pár forint különbség nem számottevő.
Előzmény: balika6 • 2011.03.11. 14:09 • [15] • Előzménykövetés 
balika6 2011.03.11. 14:09 • [15]
bezony, az én szememet se szúrják ki olyan hatásvadász üdítőkkel mint a citromos sör, vagy mangós sör, nem azért mert nem finom, de ezek nem érdemlik meg a sör címkét. hamarabb iszom meg a kőbányai világ sört mint bármelyik ízesített sört mivel ragaszkodom a jól bevált fílinghez. ez kb olyan mint amikor nem elégednek meg a fogkrégyártócégek a hagyományos fogkrémmel, inkább valami újat és "pikánsabbat" találnak fel, mert nyilván könnyebben eladják, pedig 5 évvel ezelőtt is milyen jó fogkrémeket hirdettek :-)
nos, én általában márkás söröket preferálok, attól is függ hogy milyen vastag a buxám de igyekszem a minőségibbeket megvásárolni. teszem azt gösser, heineken, tuborg, zlaty ezeket bárhol, bármilyen napszakban, bármilyen lelkiállapotban szívesen elfogyasztok.
szondika 2011.03.11. 11:13 • [14]
Személy szerint én is Heineken párti vagyok. Pont annyira kesernyés, mint kell, de mégis megvan a jellegzetes íze. Véleményem szerint egy sörnek legyen SÖR ÍZE és ne citromos vagy tequliás...:)
boros1124 2011.02.17. 15:37 • [13]
Mondjuk én azért kipróbálnám a különböző gyümölcs söröket, de a hétköznapi értelembe vett sörökkel ugyan ez a véleményem. Minek kellenek az újak? Évekkel ezelőtt megszoktam a borsodit, szívesen iszom a kőbányait és a kozelt, ne kövezzetek meg érte de a borsodi és dreher citromos is bejön. Számomra a többinek az íze annyira nem elfogadható, de gondolom mindenki így van ezzel. Aki megszokta a beckset, a heinekent vagy akár a finkbraut. Újat nem tudnak mutatni már, maximum az alkoholszintet emelhetik, de a borsodi bivaly is hova jutott. Az egyetlen borsodi amit nem ittam meg szívesen. Viszont a barnasöröknél még inkább válogatós vagyok. A napokba akadt meg a szemem egy könyvön is. elég érdekes lehet, nem nagyon néztem rá, nekem meg az ismertető sosem elég egy könyvnél, de hátha érdekel titeket:
www.konyv-konyvek.hu/sormenten_csehorszag_kocsis_peter_vetek_gyorgy
sajtang 2010.08.11. 14:43 • [12]
Én nem tudom, hogy minek találják ki ezeket az új söröket. Én ennek nem sok értelmét látom, mivel ezek nem is sörök és ha összekeveri az ember a sört valami különböző italokkal akkor abból nem mindig jön ki jó dolog. Szerintem ha valaki sörözik(gondolok itt arra, hogy sört fogyaszt rendszeresen) akkor annak van egy kialakult ízlésvilága és csak olyan söröket fog meginni amik igazából tetszenek neki és szereti őket. Az embert nagyon nehezem lehet lebeszélni arról, amit már régóta szeret és fogyaszt. én személy szerinte nagyon szeretem a Heineken-t. Nagyon bejött az ízvilága és a sör úgy egészbe ahogyan van azzal a kis piros csillaggal együtt. És ha esetleg kevesebb pénzem lenne én akkor se azt választanám alternatívának, hogy nekiállok és valami kommersz sört kezdek el fogyasztani hanem inkább nem iszok annyi sört, viszont ha iszok akkor olyat amit szeretek és kedvelek.
lap teteje
További oldalak «« 12 3 4 »»
mindenki számára elérhető hitellehetőség szolgáltatás [2024.12.04.]
Budapest szolgáltatás [2024.12.04.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

Elbúcsúztunk a Sepulturatól  
November 17-én, ismét tripla metal orgia részesei lehettünk, a...

Az olasz életérzést Budapesten is megmutatta az Il Volo
A Piero Barone, Ignazio Boschetto és...

20 év! Örömkoncert a Madách Színházban
Hamisítatlan hard rock este a Barba Negraban 
Meghitt hangulatú koncertet adott Myles Kennedy
Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
beszámolók még