Kezd egyre jobban zavarni ez a sok össze-vissza sör. Citromos, tequilás, stb... Miért kell így keverni? Legalább akkor coronitával ömtik össze? Ha már úgyis mexikói ízeket akarnak :D Nem értettem én ezt soha...
Ha sörről van szó, akkor vagy igyuk a klasszikus sürfőző nemzetek tradícionális söreit, vagy a kommersz söröket, amiket bárhol vehetünk. Én nagyon pilseni párti vagyok.
hát ezt a tequilás sört én még nem igazán kóstoltam és őszintén megvallva nem is nagyon szeretném, egy kicsit bizarrul hangzik, mert mondjuk az úgy jó, hogy iszol röviden tequilát és mellé kísérőnek a sört, de az hogy tequilás sör, az azért nagyon durva és eléggé kíváncsi leszek, hogy mi fog így történni.ezzel a kis egyveleggel.én maradok inkább a hagyományos holland ízeknél..nem igazán próbálnám ki ezt a furcsa keveréket amit leírtál..haha
Hát most elég jókat lehet nyerni a Heinekennel, ha valaki ezt szereti.. vagy legalábbis ezt issza ;)
Én az ízes söröket szeretem, megysör, citromos, tequilás (bár az is inkább a citromoshoz közelít ízileg) - tudom, tudom, lány vagyok ;)
Mondjuk néha azért, valami érthetetlen módon, jól tud esni pár korty barna Staropramen vagy egy kis házisör, de ezekből tuti nem tudnék meginni egy üveggel..
Én azt se tudom,hogy mi de nagyon ízlik!!!
.. :D
amúgy én meg csak a kódok miatt szoktam venni. Mindig van valami játéka és olyankor azt veszem. Amúgy a pilsner-t szeretem.
Az én kedvencem pedig a Heineken, igaz kicsit drága de szerencsére megtehetem hogy azt iszom!
Kicsit kesernyés, de közel sem olyan vészes mint a többi hazai sör ez az igazi klasszikus sör szerintem! Aki egyszer ivott az tuti hogy szereti, még ha nem is vallja be!
Két kedvenc söröm a Leffe és a Pilsner Urquell. Mindkettő elég karakteres sör. De nem iszom minden hétvégén őket, mert akkor elveszítené a varázsát és a a pénztárcám is hamar kiürülne :)
háh, micsoda söröket iszol te :D
nincs semmi baj a heinekennel, én is azt szeretem, mert inkább keserűbb mint savanyú! :) elég sok sörtől olyan savanyú íze lesz a számnak..
de a magyarok közül viszont soproni!! :D
Coronita nekem is fexik illetve a dosequis nevü mexikoi söröcske, ja meg a belga sörök, pl westmalle :) urbock is jo a maga 12%-ával, ha neked a heineken a kedvenced, te még nem ittál rendes sört :(