hat ...hogyan is fogalmazzak?nem gondoljatok hogy orulnunk kellene hogy azert meg vannak emberek akiknek penzuk is tehetseguk is,eszuk is van??? egyebkent is,itt mindenki visszautasitja a segitseget?itt minden a penzrol szol?nem ertem... akar penz,akar nem VIKTOR lenyegesen jobb Davidnal. Szerintem. GRATULA VIKTOR!!!!!!!!!!!! TE NYERTEL!!!!!!!!
Istenem!!! Ez jellemző erre az országra! Az irigység, a féltékenység. Ha még tényleg rossz lenne a srác, ti akkor is rögtön a sárga irigységből fakadó indulatokat mondanátok, hogy "az apja pénzén" jut fel a csúcsra, de ez ez nem igaz mrt Viktornak igenis jó hangja van De ha nem lenne akkor TI a saját gyereketeknek-testvéreteknek-szomszédnak vagy osztálytársnak az érdekében nem megtennétek ezt , hogy segítsétek őket????
Hallgassátok csak végig a többi énekesjelöltet, biztosan nevetni fogtok rajtuk.
elég szánalmasak vagytok már bocsi!!!
Az az igazság, hogy lehet bármennyi pénze, de hangot pénzzel nem lehet venni!! Egyáltalán nincs rossz hangja, sőt szerintem nagyonis bele illlik a megasztárba! És nem a külseje alapján ítélek, mert nekem nem tetszik! Csak felfedeztem hogy van hangja..de nem csak én! Nem kellene így lenézni, meg csak a pénzre hivatkozni! Mindig mindenki csak erre gondol...én bízok Viktorban;)hajrá
Nem esünk hasra Viktortól, azért, mert amerikából jött. A hangja jó, csak elvan szállva magától. De biztosan lehet is apuka pénzén. DÁVID a favorit!!!!!