2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Felháborító eset történt a Bumerángban - Bochkor Gáborék mégis mit képzelnek!?

Egyesek a magyar zene elleni támadásnak ítélik meg azt, amikor a Bumeráng című műsorban kalapáccsal törtek szét egy Király Viktor CD-t.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.06.14.
Utolsó hozzászólás: 2010.07.21.
Hozzászólások: [35.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Lillus91 2010.07.21. 10:38 • [35]
egyértelmű, hogy ez a sajnálatos eset, ismételten csak a két kiöregedett vén nyomorék hallgatottságának növelésére irányult.nem is kérdés, hogy mi másért lettek volna képesek ilyesmit tenni, ha csak helyet adtak az eseménynek, ha ők törték össze konkrétan a cd-t.és valóban ahogy itt többen is írják, rohadtul nem KV-ről van szó, tényleg lehetne akárki más cd-je is, hanem az elvről, és arról, hogy milyen jogon jön egy ilyen kopasz baromarcú, meg ez a két ostoba félcédulás ahhoz, hogy egy másik ember által előállított szellemi terméket ilyen módon megsemmisítsenek.borzasztó szégyenteljesnek találom az egészet, de az biztos, hogy a hatást elérték, hiszen a negatív reklám a legnagyobb reklám, és valószínűleg, most mindenki őróluk beszél, azonban hogy azzal növelem a hallgatottságot, hogy közben magas fokú k9özutálatnak örvendek, azt nem hinném, hogy emberileg megérné.mondjuk ennek a két senkiházinak, úgyis mindegy, hiszen 50 forintért eladnák az anyjukat is.mivel se tehetségük sem hozzáértésük nincs ehhez a műfajhoz.ezért kell ilyen módon lealjasodniuk, hogy legalább VALAKI hallgassa őket. ennyi.eddig is utáltam ezt a két festett hajú öreg kopaszodó nullát, de ezután még jobban fogom
toromon 2010.07.16. 08:44 • [34]
Sajnos a legtöbben nem azt kapják, amit érdemelnek.
Előzmény: Maurice16 • 2010.07.15. 20:25 • [33] • Előzménykövetés 
Maurice16 2010.07.15. 20:25 • [33]
Ha már tényleg akkora parasztok hogy CD-ket akarnak széttörni akkor tényleg inkább az UFO-hoz vagy a Fresh-hez hasonló gagyi szarokat törjék amik tényleg igénytelenek és senki sem szereti őket. Király Viktor egy Megasztár-győztes, rengeteg rajongója van és egy igazi énekes és egy igazi profi előadó aki nem ezt érdemli a rádiótól. Még egy SP CD-t sem törnék szét, pedig az sem igazi, géppel van csinálva de jelenleg rengeteg ember (kislány) kedvence. Többel lözött én is hallgatom a zenéjüket, sőt Király Viktor egyszer ingyenes koncertet adott nálunk. Az ilyen emberek nem ezt érdemlik.
toromon 2010.07.15. 02:38 • [32]
Én szeretem Viktort hallgatni, de mégis elfogadhatónak tartom ezt a cselekedetet. Olyan katyvasz van a tévében, rádióba, lemezkiadásban, hogy borzasztó. Kevés kivételtől eltekintve az ember nem találja meg azt, akit szeret. Fantasztikus énekesek tűntek el, miközben a felhozatal siralmas. Aki énekel, az inkább csak kornyikál. Ezen kívül vannak kirakatbábúk, akik más hangját veszik meg és erre nem szól senki semmit.

Sem értékben, sem szellemiségben nem egyenlő ez a tett a könyvégetéssel, meg a templomok lerombolásával. Ez 1 CD tönkretétele és nem is irányult az összesre. Ez nem a rádió ostroma, nem egy CD bolt szétzúzása. De valamit kell tenni a kínálat ellen, mert például a nagy sikerű UFO "zenekar" visszatérésére engem is elönt az epe. Menedzseljék az igazi énekest. Táncoljanak körülötte, de ne csaljanak!
Maurice16 2010.07.13. 18:17 • [31]
Azért a kommentek alapján hihetetlen milyen gusztustalan emberek vannak ebben az országban. Király Viktort lehet szeretni és lehet nem szeretni de azt senki se mondhatja róla, hogy nem jó énekes és hogy nem egy igazi előadó. Alapból milyen ocsmány lelkű ember tesz tönkre egy olyan dolgot amin nemhogy hónapokig dolgozott rengeteg ember hanem másoknak, a rajongóinak örömet is szerez vele, csak azért mert neki nem tetszik. Ennyi erővel én ateista vagyok, tehát fel kéne gyújtanom a városomban a templomokat mert idegesít, hogy az emberek hisznek istenben? Nem mert valahogy ez a legkisebb problémám. Kívánnám annak az embernek hogy az életében az legyen a legnagyobb problémája, hogy utálja Király Viktort és a zenéjét, de nem mondhatom mert biztos vagyok benne hogy mentális értelemben már nagyobb gondja van. Igaz szerintem annak is valami baj van az agyával aki egyet ért ezzel a primitív véleménynyilvánítással.

Egyébként még egy gusztustalan dolog a magyar emberekkel kapcsolatban. Hol a tolerancia? Nem csoda hogy senki sem vállalja fel önmagát amikor azt is sokszor szégyellnie kell a mocskos emberek előtt hogy miket szeret hallgatni. Én szerencsés vagyok, a környezetemben és a haveri társaságomban mindenkit rockot hallgat de mégis kedvelnek engem annak ellenére, hogy még Sp-t meg ahhoz hasonlókat is hallgatok. Nem a zene dönti el hogy milyen lesz egy ember természete, és nem kéne senkit elítélni azért mert azt hallgat amit szeret.
ramona122 2010.07.13. 10:02 • [30]
egy király viktor cd-t úgy ingyen én is elfogadnék, mert rossz hangja szeirntem nincsen az úrnak..
Előzmény: bumerangfan • 2010.07.12. 22:59 • [29] • Előzménykövetés 
bumerangfan 2010.07.12. 22:59 • [29]
Tökéletes műsorelem volt !Sok ezer embernek örömöt szerzett Szilárd !Azóta többször is megnéztem hát mitis monhatnék csodálatos felvétel!!A rádió müsorról csak annyit van aki Király Viktor cd-t osztogat van aki ac dc koncertjegyet! És ez minősíti frekvenciát is!HE HE HE!A Király apuka pedig 1 hét mulva sírt rít Jáksónak hogy milyen emberek vannak. :-)
Spilotro 2010.06.26. 19:30 • [28]
Bochkor mindig is egy nagyképű, teljesen unszimpatikus barom volt. Nem lepődök meg egyáltalán...
gaudium 2010.06.19. 12:16 • [27]
Szerintem ez jó,mert testvére Linda újjá írta a Himnuszt.----Aki nézte a viva comet díj átadot több volt a reklám élő adásban ez bizony megéri.Köszönöm!!!!!!!!!!
schmidthoffer 2010.06.18. 07:41 • [26]
Sajnos itt tartunk, hogy ennyire brutál módon lehet csak kifejezésre juttatni, hogy elég volt a sok értéktelen kacatból, a pénzen kreált "zenészekből", a megmarketingelt senkikből meg a megasztárokból. Ugye, ha csak valaki óvatosan esetleg elmondja a véleményét erről (mert az illik), akkor a kutya se figyel oda. Így viszont rögtön mindenki óbégat pro és kontra. Nem hiszem, hogy Demjénnel vagy Ákossal bárki ezt tenné. Itt éppen az a lényeg, hogy mi az üzenet. Hogy valóban elég ebből. Olyan zenét kellene játszani, ami valóban érték, nem pedig kizárólag üzlet. Attól nem csökkenne a hallgatottság, hanem nőne. Persze ehhez nem kiskirály zenei szerkesztők meg lepénzelt "megmondók" kellenének, hanem valódi hozzáértők, akik a műsort csinálják a rádiókban. A Bumerángon csak amiatt lehet csodálkozni, hogy véletlenül egy valódi kérdést adott közre ezzel az üggyel, igaz, a rá jellemző stílusban. De nem kell felfújni, eddig is ilyen módszerekkel dolgoztak. Az is terror, ha szar zenét nyomnak - legfeljebb mindenki csendben tűri. Most legalább nyilvánosan zúztak, csak úgy, a poén kedvéért - értékekről már rég nem beszélhetünk. Nem is értem a felháborodást: történt itt valami??
lap teteje
További oldalak 1 2 3 4 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még