2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
A fellépők következő programjai
Budapest Garden Party: Zenei – Gasztrofesztivál
[2024. május 10. - 12. ]
Linkek
Részletes programok
Képgalériák
Győri Nyár sajtótájékoztató
Cikkek a fellépőkről
A házibuli, ahol kizárólag Első Emelet,  Rapülők és Emberek szólt
Megnéztük az Emelet buliját - képes beszámoló
Jótékonysági Napot szervezett Dj Dominique
Kedden Nagy Budai Házibuli a TNT-vel - jegyek itt
Gratulálunk! DJ Dominique kapta a rangos díjat
     
 
Első Emelet koncert és Dj. Dominique Fergeteg Party
Dátum: 2011. június 17.
péntek 21:00
Helyszín: Dunakapu tér, Győr
Kapcsolat: Első Emelet, Várkonyi Attila (DJ. Dominique)
 
     

Az Első Emelet és Dj. Dominique nyitja a nyarat

A hosszú évek óta sikercsapatként zenélő és számos slágert jegyző Első Emelet koncertje s az azt követő DJ Dominique nevével fémjelzett Fergeteg party nyitja Győri nyarat. Számos színvonalas és érdekes program hívja és várja az érdeklődőket a Rába-parti városba.

A rendezvénysorozat egyik központi és közkedvelt helyszínén, a nemrégiben felújított és minden igényt kielégítő Széchenyi téren tartották azt a sajtótájékoztatót, amelyből kiderült: idén is érdemes lesz feljegyezni a naptárakba a győri programokat. Színes és minden korosztály számára értékes, érdekes és szórakoztató időszak előtt áll a kisalföldi megyeszékhely.

Az egyik legnagyobb dobása vélhetően az Első Emelet június 17-ei koncertje, illetve az utána jövő Fergeteg Party lesz, amely a 4 Évszak Fesztivál nyárnyitó koncertjeként szerepel a programnaptárban, helyszíne pedig a felújítás előtt álló Dunakapu tér lesz. A sajtótájékoztatón részt vett az Emelet frontembere Kiki és a Várkonyi Attila, azaz Dj. Dominique is. 

–  Az egész zenekar örült s köszöni a meghívást Győrnek. Személy szerint én különösen kedvelem a várost, hiszen évről-évre mindig visszatérő vendége vagyok a különféle programoknak. Aki a mi koncertünket választja, hallhatja majd a népszerű slágereinket, de természetesen az új dalokból is magunkkal hozunk egy csokorra valót - mondta el Kiki.

– Számomra egy nagyon emlékezetes élmény is tartozik Győrhöz. Srác koromban Debrecenből autóstoppal jöttünk el hogy élőben szurkolhassunk az akkor legendás ETO-nak. Még a meccs végeredményére is emlékszem: 3-1-re nyert a Győr a Vasas ellen- elevenítette fel az emlékeket a lemezlovas. – Most az Emelet koncert után egy Fergeteg Partyval szórakoztatom majd a közönséget, egészen éjfélig. A ’80-’90-es évek party zenéi mellett napjaink slágereiből is csempészek a repertoáromba. – tette hozzá.


fotó: Tóth Gábor

A sajtótájékoztatón Domanyik Eszter szóvivő, Serfőzőné Tóth Andrea kulturális igazgató és Bolla Péter kabinetfőnök is kiemelte: az idei nyári programok is mindenki számára elérhetőek, jól megközelíthetőek lesznek. Már a nyitó koncert idejére is meghosszabbított menetrenddel közlekednek a buszok. Mindenkit hívnak és várnak a rendezvényekre, pontos információt a programfüzetben, illetve a város honlapján kaphatnak az érdeklődök.

A zenés események természetesen nem érnek véget az Első Emelet koncertjével. A közönség feltöltődhet többek között a Radó-szigeten, ahol a Zenepaviloni koncertek várják őket, választhatják a III. Táncművészeti Biennálét (június 23-27), ahol „Újra táncol az egész város!” A Győri Filharmonikus Zenekar nyáresti hangversenyre hívja a komolyzene kedvelőit, míg a Víziszínpadon is számos színvonalas produkció tekinthető majd meg. A teljesség igénye nélkül: A Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncegyüttes, a Sasi-turné, Sasvári Sándorral és barátaival, a Benkó Dixiland Band és a Budapest Klezmer Band koncertje. Érdemes kiemelni még Edvin Marton koncertjék és a Nagy Balázs nevével fémjelzett Operett gálát, ahogy Szűcs Kinga jubileumi koncertjét is.

A Nyárzáró Megakoncertre augusztus 27-én este 9 órakor kerül sor. A szervezők azonban csak az időpontot árultál el, azt nem, hogy ki lép fel ezen a nagyszabású rendezvényen. Ekkora tehető az idén már negyedszerre meghirdetett Győri Bornapok Bor-, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztivál, amelyre most már nem „csupán” 40, hanem 60 részvevőt hívtak meg.

A fesztivál egészéről s az egyes programok részleteiről a kiadott programfüzetből és a város hivatalos honlapján informálódhatnak, vagy keressék a Tourinform irodákat.

- havassy -

[2011.05.27.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még