2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Cikkek a fellépőkről
Megjelent az End Of Paradise Nézz ránk című albuma
Új kislemezzel jelentkezett a metál zenekar
Megható! Dallal búcsúzott a testvérpár imádott Nagypapájuktól
X-Faktorossal erősített a székesfehérvári zenekar
˝Ne add fel, még ma is várlak!˝ – meghallgattuk az End of Paradise lemezét
     
 
1 éves a Shadow Rock Café
Dátum: 2011. július 16. 19:00 - 17.
Helyszín: Shadow Rock Café
Kapcsolat: End of Paradise, L.S.D.
 
     

Belépő: 350ft
Zenél az  L.S.D. és az End of Paradise

Születésnap, rocker módra!

Győrben pezseg a rock-élet! A stílus kedvelőinek egyik törzshelye a Shadow Rock Café, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ráadásul elérkezett az első születésnapjához, úgyhogy itt az ünneplés ideje. Amolyan rocker módra…

Az elmúlt egy év során egyre többen fedezték fel maguknak a Shadow Rock Cafét, amely nem csupán egy minden rockzenei igényt kielégítő vendéglátóhely, hanem kiváló terep a közösségek kiépítésére és összetartására. Az elmúlt egy évben költözni is kényszerült a Martintkovics „Ozzy” Oszkár által életre hívott kávézó és vendégköre. Lent a Shadowban mindenki megtalálja a tökéletes kikapcsolódást a barátságos falak között. S ha már a falakról van szó: az amúgy is igényesen berendezett pince-kávézó falaira olyan legendás képeket festettek, mint például Elvis Presley, Jim Morrison, a Rolling Stones portréja és Betty Boop figurája. A festmények leendő győri művészek, Berkes Csilla, Papp Zsófia és Szabó Márta ügyességét hirdetik.

- A költözés után újra előröl kellett kezdeni mindent, de tudtam, hogy sokan várják, hogy ismét nyitva legyünk. Itt, a belvárosban nem titkol célom volt, hogy ne csupán egy szórakozási lehetőséget nyújtsak a zene kedvelőinek, hanem egy baráti, összetartó társaságot is életre keltsek. A hely arculatát is így alakítottuk ki. Ebben pedig nagyon nagy segítséget adott Csilla, Zsófi és Márti, akik tehetségüket szuper festmények által bizonyították. Ráadásul a facebook profilunkon is egyre aktívabbak az érdeklődök, szóval úgy tűnik, megvalósultak az elképzelések. – mesélte Ozzy.

Olyannyira bejött a környéken a Shadow Rock Café hogy – költözés ide, vagy oda – már egyéves születésnapját ünnepelheti. S a fent emlegetett összetartó, baráti közösség két napos, szuper buli részese lehet. Július 15-én sörivó versenyre hívnak és várnak minden szomjas, 18 éven felüli vendéget, aki kész megmutatni: az idő és a mennyiség is jó barátja. A nevezési díj 500 forint, ami természetesen lefogyasztható. Számos nyeremény várja a vállalkozó torkúakat, ráadásul a vesztes is győztesnek érezheti majd magát: a leglassabban ivó egyén is elismerésben részesül.

Másnap pedig az igazi születésnapi buli veszi kezdetét! Az este folyamán két zenekar is fellép, az : L.S.D. és az End of Paradise csap majd a húrok közé. Trükkösen szednek belépőt ezen az estén, mert 350 forintot kérnek mindenkitől, ám cserében sorsoláson vesz részt a jegytulaj, s ha mázlista, egy korsó sörrel hűtheti le magát. A koncerteken kívül természetesen buli hajnalig, na meg lehet ünnepelni az 1 éves Shadow Rock Cafét! Sőt, kötelező!  

- havassy -

[2011.07.14.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még