2024. június 15. | szombat | Jolán, Vid nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csillag születik: 17 férfi = 4 továbbjutó! Képekkel!
Csillag születik: Végvári Eszter és Varga Viktor kiesett
A Csillag Születikkel bárki nyerhet!
Ezt nem gondoltuk volna: Varga Viktor is kiesett - Végvári Eszter távozásával nincs nő a szereplők között
Megható és vicces képek a Csillag születik első középdöntőjéről
Még most is borsódzik a hátunk! Tabáni István legemlékezetesebb produkciója - megható videóval
Ma este debütál Tabáni újdonsága
Tabáni István sztárvendégeket fogad
Tabáni István vezet
Tabáni István a célegyenesbe fordult
Keresztes Ildikó megharcolta a magáét - Tabáni István is kivette a részét
Nagy tali 1.: Tabáni István megvalósította Mária álmát
Tabáni István: Még 14 napot kell várni
Nagy tali 7.: Barbit átölelte Tabáni István
Nagy tali 9.: a 10 éves Panni már most várja a következő találkozást Tabánival
Egy rakás bájos esetlenség - Képekben és videóval Tabáni István lemezbemutató koncertje
"Fantasztikus volt a koncert" - 25 érdekes pillanat Tabáni István nagy napjáról
Rakonczai szerint Tabáni István bulija 150 százalékos volt
Kapcsolódó Kiadványok
Tabáni István: Ments meg!
Kapcsolatok
Tabáni István
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Tabáni István lemezbemutató
[2010. május 13.
csütörtök 19:00]

Visszafogott visszataps Tabáni István jól sikerült koncertjén - fotókkal

Május 13-án, Budapesten a Syma Csarnokban tartotta lemezbemutató koncertjét az RTL Klub csillaga. Olvasd el a helyszínről kapott tudósításunk. A fórumban mondd el véleményed és meséld el élményeid, neked hogy tetszett István produkciója!

Érdemes most is a zene.hu-val tartani, mert a Tabáni István koncert helyszínéről főszerkesztőnk több ízben is jelentést ad a zene.hu twitter oldalán.

Aki tehát igazán naprakész szeretni lenni, ne csak itt olvasson minket, hanem a twitteren is!

Ha pedig véleményed van a koncerttel kapcsolatban, vagy csak szeretnéd megosztani velünk gondolataid Istvánról, írj a fórumunkba!

20.00 A koncerten hozzávetőleg 3000-en vannak, a kivetítőn a kezdete előtt egy vörös rózsa látható. Serbán Attila is megérkezett a helyszínre hogy személyesen vegyen részt a koncerten.

20.22: Fél kilenc előtt kicsivel a zenekar elfoglalta helyét a színpadon.

20.27: Gyermekkori képek vetítése után megérkezett TABÁNI ISTVÁN: biztonsági őrők gyűrűjében, majdnem fél kilenckor.

20.32: Ez életem legszebb napja. Köszönöm, hogy vagytok nekem.- mondta meghatódva István

20.34: István elmondása szerint nagyon izgatott és melege is van. Fehér ing, fekete zakó és szürke nadrág az öltözéke.

 

Képekben az előadás - klikk a fotóra
20.36: A Fényév távolság dallamai csendülnek fel.

20.58: A Ments meg című saját dal és a Várj míg felkel majd a Nap című sláger dallamai csendültek fel, s sok hölgy örömére Tabáni megvált zakójától.

A helyszínen tartózkodó tudósítónk szerint igazi romantikus este részesei lehetnek azok, akik kilátogattak a csarnokba.

21.02: Az Aludj el kisembert egyéves unokahúgának dalolta el, amellyel kisebb vastapsot váltott ki a hallgatóságból.

21.04: A Csillagóceán a következő nóta, Istvánnak nincs szüksége táncra, tökéletesen elég ha énekel.

21.14: Kovács Kati örökzöldjével az Úgy szeretném meghálálnival köszöntötte édesanyját az énekes.

Ott voltál a koncerten? Írd le élményeidet a FÓRUMBA!

21.20: Olyan hosszú még az út: duetett énekelt a legendás Máté Péterrel, amely a modern tecnika segítségével valósulhatott meg.

21.30: A vokalisták is megmutatták mire képesek. Miután István is visszatért egy Queen dalt, a Bohemian Rhapsody-t énekelte.

21:45: Körülbelül egy órányi visszafogottabb muzsikálás után pörgősebbre kapcsoltak a zenészek és István is, bár a közönséget nem könnyű felrázni. Felcsendült az LGT Embertelen dala is. Egy biztos: a koncertet felügyelő biztonságiaknak ideális buli van ma este.

22:15: Visszafogott visszatapsolás után ismét szól a Ments meg!

22:18: A Majdnem szerelem volt című Máté Péter slágerrel búcsúzik a közönségtől Tabáni István, s a koncert lassan véget ér.

22:20: A lemezbemutató koncert befejeződött.

 

Képekben az előadás - klikk a fotóra
Tabáni István első nagyszabású koncertje a várakozásoknak megfelelően jól sikerült. A zenészek és a főhös is profin hozta a tudását, nem volt semmiféle malőr, vagy megingás. Ám ahogy tudósítónk fogalmazott: valami plusz mégis hiányzott belőle, nem volt olyan átütő ereje, mint amilyenre számított.

A koncert tehát véget ért, de a zene.hu még továbbra is kíván foglalkozni Magyarország egyik, jelenleg talán legfelkapottabb énekesének lemezbemutatójával. Éppen ezért kérjük az olvasókat: meséljék el élményeiket, ők hogyan is látták a bulit!

3:05: "Fantasztikus volt a koncert, köszönjük mindenkinek, aki ott volt! Nélkületek sehol nem lennénk, reméljük még sokszor lesz alkalmunk találkozni!" - értékelte hivatalos Facebook-oldalán.az estet Tabáni.

12.13: István megtévesztette tudósítónkat, ugyanis - olvasónk szólt -  nem a Majdnem szerelem volt című dallal búcsúzott a közönségtől, hiszen ezután még egyszer visszajöttek egy ráadásra, ami a Johnny Be Good volt.

14.14: Egy rakás bájos esetlenség - Tabáni István lemezbemutató koncertje

Ott voltál a koncerten? Írd le vélményeidet a FÓRUMBA!

–  zene.hu –

[2010.05.14.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
2010.05.16. 19:04 • [14]
optimist, abszolút egyetértek. Csak technikai észrevétel: a link végéről vágd le a &feature-rel kezdődő részt, különben nem jelenik meg.
Előzmény: optimist • 2010.05.15. 21:06 • [10] • Előzménykövetés 
fibi 2010.05.16. 18:34 • [13]
bank0903! Ez is egy vélemény. Egyébként Te láttad a CSISZ-t? Ott voltak vélemények bőven a zsűri részéről, talán tekintsd át őket a rajongói oldalakon. Ajánlom figyelmedbe a tabani.gportal.hu-t. De nem szeretném ledugni a torkodon Istvánt, csak a kérdésedre szerettem volna válaszolni a szakértőkkel kapcsolatban. Voltál a koncerten? Hol hallottad a Ments meg c. dalt és hányszor? Igen, igazad van, az a lényeg, hogy akik szeretik, nagyon is jól érezték magukat, jól éreztük magunkat és még azóta is érezzük, nem múlik:) Ez így van kisebb fellépései után is. Mindegyik felejthetetlen. Számunkra.
Előzmény: bank0903 • 2010.05.14. 07:49 • [3] • Előzménykövetés 
fibi 2010.05.16. 18:00 • [12]
Mondhat bárki bármit. A koncert fantasztikus volt. Az már más kérdés, hogy miért Istvánnak kellett saját magát felkonferálnia, miért nem jutott Neki egy kis asztal, hogy rárakja a poharát, hiszen mindenki tudhatja már, hogy öblögeti a torkát közben, de ez részletkérdés. Én megéltem már néhány dolgot életemben, találkoztam sokféle emberrel, de Istvánhoz hasonlóval még nem. Lassan fél éve, hogy megismertük és még mindig nem úszom meg könnyek nélkül. Akinek szíve van, érzi azt a hatalmas szeretetet ami ebben az emberben van, és vesztünkre át is tudja adni:) Persze, ez szokatlan. Akik a nagy darálóhoz vannak szokva, próbálják Őt is ledarálni és menni tovább, de mi nem tudjuk és nem is akarjuk ezt tenni. Nem lehet Őt felszínesen kezelni, mert magával ragad és visz. Visz olyan utakra, ahova mindenki vágyik, de talán félnek is ezt az utat megtenni, mert bizony sokszor fáj és könnyeket fakaszt. Akár a szerelem. Ördögh Nóra szavaival élve: Ez teljes szerelem. Azt gondolom, hogy ha itt valami miatt vége lenne az egésznek, már akkor is nagyon sokat kaptunk Istvántól és nagyon örülök neki, hogy már Ő is érzi a mi szeretetünket és tud belőle táplálkozni. Nagy szüksége van rá, mert "Hosszú még az út"!
Az előttem szólókhoz hasonlóan én sem értem, hol volt aki azt mondja, visszafogott volt a közönség. Igen, elnyelte a hangot a csarnok, de én láttam és hallottam, hogy mindenki tapsolt, fütyült, kiabált, az állók között láttam táncoló párokat, sok-sok boldog embert. Felejthetetlen volt az egész, egy életre szóló, de sajnos vége lett, pedig volt ráadás nem is egy, de még még még szerettük volna, akár reggelig, a jövő hétig, örökké.....
Előzmény: • 2010.05.14. 00:13 • [1] • Előzménykövetés 
erika59 2010.05.16. 07:34 • [11]
Már kifejeztem köszönetemet, hogy a Zene.hu oldalon Fejes Anna korrekt beszámolót adott a csütörtöki koncertről.
Örülök, hogy Ő legalább ott volt, végig ülte vagy állta az estét és látta a sikert. Tabáni István az első perctől kezdve érzéseket váltott ki mindenkiből. Ez természetes. Mi, egyszerű emberek azért szeretjük, mert közülünk valónak érezzük, aki a mai napig nem sztár akar lenni, hanem "csak a legjobbat akarja kihozni magából". De könyörgöm, kellenek nekünk a sztárok? Kell az, hogy velük van tele a sajtó? Kell nnakünk nap mint nap arról olvasni, hogy valamelyik celebünk(?) elhagyja a családját, ittasan vezet, drogozik aztán persze majd megússza mindezt mint az Elődje. Nekünk ezek a sztárok? Nekünk az egy igazi előadás, ha meztelen lányok vonaglanak a színpadon? Ha a "sztár" alig ruhában van, vagy úgy lép a hallgatósága elő, hogy a bohócok különül vannak felöltöztetve? NEM!!!
Könyörgöm vegyék már észre, hogy igen, vannak olyanok, akiknek ez kell. Én ezt akkor is tiszteletben tartom, ha nem értek velük egyet. DE!!! Kérem, mások Tabáni István hagyják békén. Ő egész egyszerűen egy művészember, akine nemcsak kiváló a hangja, csodálatosan fest, rajzol. Az, hogy elindult egy tehetségkutatón, hogy önmagának bizonyítson, minden tisztelet érte. Hiszen bennünk is vannak ilyen vágyak, de hányan merünk kiállni a színpadra, legalább megpróbálni? Ő mert! Biztos nehéz volt neki leküzdenie gátlásait. Az első dal után számomra már meg volt a győztes. Olyan átütő volt, hogy nehéz dolga lehetett, hogy ezt a sikert fokozni tudja. És tudta. És könyörgöm, ne akarja valaki bemagyarázni, hogy a sok rászavazó néző, a zsűri, a rajongók mind-mind botfülűek? Hát nem! Szeretem a hangjáért és az egyéniségéért. Találkoztam vele személyesen, kedves, mosolygós, mindenféle sztárallür nélkül. Minden fellépésén nagyon sokan vannak. Férfiak és nők, kis gyerektől a menni alig tudó idősökig. Magyarok és határon túliak. Mióta rajongói oldalai vannak, több barátság köttetett, mind egy-egy kormány kormányzása idején. Akkor mi a baj? A névtelen cikk írójának - nem is cikk volt, valószínűleg még cikket sem tud írni, csak felsorolást - azt üzenem, hogy ha már megbízzák egy feladattal, akkor próbálja meg a legjobb tudása szerint megcsinálni. Ha meg ez a "beszámoló" volt a legjobb tudása, akkor vonja le a következtetést, és ne rontsa a Zene.hu oldal színvonalát. Aki pedig az igazat akarja megtudni a koncertről az látogasson el a www.tabani.gportal.hu-ra, mert ott videók is fel vannak téve, látható és hallható a "visszafogottság":)
Mi a családommal nagyon vártuk ezt a napot, nagyon szurkoltunk Istvánnak és egy nagyon kellemes meglepetésben részesültünk. Nagyobb durranás volt a koncert, mint vártuk. A színpadi háttérkép, a kezdet, ahogyan a teremőr nézegeti István képeit, a bevonulás, a nézők közül, énekelve. És 25 szám egyedül. Szóval ehhez már nem csak hang, hanem szív és lélek is kell! Akinek ez kevés, hát az már csak a kákán keresi a csomót.
A közönség imádja mindenhol, állva várják, itt is végig tomboltak, vagy táncolták - főleg a második prögős részt -.
És István "csak" molyosgott, és nem győzte megköszönni a felé áradó szeretetet. Ja! és elérzékenyült! Mert még mindig EMBER! Ezt sem látta a cikkecske irogatója? Igen, az Úgy szeretném meghálálni című Kovács Kati dalt az Édesanyjának küldte. Mi sírtunk sokan, hiszen ez is olyan dal, ami szívből szívbe megy. Ő küszködött a könnyeivel. Talán az is baj, hogy van lelke, vannak érzési, szereti az Édesanyját? Nem az ilyen Művészek mutatnak példát nekünk és a gyerekeinknek? Én remélem, hogy még sokáig élvezhetjük a művészetét és azt is remélem, hogy megmarad ilyennek, amilyennek megimsertük és megszerettük. És remélem, legközelebb olyan tudosítót fizet a Zene.hu, aki reálisan tudosít egy-egy rendezvényről.
optimist 2010.05.15. 21:06 • [10]
Objektíven: T. I. hangjával, vagy egyénisége kisugárzásával, mindegy is, első fellépése első percében megnyerte a versenyt, az RTL-en, amit az ott ülő közönség tomboló tapsa, a zsűri szavai, és a továbbiakban leadott szavazatok óriási száma jelzett.
A sajtó egy része azonnal ráugrott, nem fogja bírni, nem sztár típus. „Tulajdonképpen” beszélni se tud, saját száma sincs, nem is nyertes, hanem savanyú luzer - sugallta sokáig a media . Ehhez képest ÓRIÁSI sikerrel járja az országot, énekel, MOSOLYOG, fogadja hódolói (nemcsak nők) hosszú sorát, a neki készített ajándékokat,(ld. az ezt bizonyító klipet http://www.youtube.com/watch?v=vBmx9xCr3tI&feature=player_embedded ) Több működő rajongói portálja van. Saját szerzeménye, a MENTS meg, vezeti a sláger listát, Ezen kívül is van a lemezén, olyan szám, amit neki írtak. Nagylemeze közel a platinához, kislemezéből 30 000 kelt el. A Művészvilágban is sokan elismerik, vannak, akik kifejezetten megszerették, Közben profi előadóvá nőtte ki magát, aki rendkívüli, magabiztossággal, kellő humorral és óriási fizikai teljesítménnyel alig két óra alatt 25 szívbemarkoló átéléssel előadott dallal örvendeztette meg közönségét, akiknek egy része, már most a naptárt lesi, hol hallhatná újra élőben Istvánt
Az ezrek számán nem vitatkozom, de ezt a teret, a terem magassága miatt akkor se tudták volna beüvölteni, ha levegőben is széksorok vannak. Mellesleg nem is azért mentek oda!
Mit várt, a fanyalgó, azt, hogy összeesik, hogy letépik a ruháját, összedől a csarnok?
Nem kell szeretni, sőt utálni is lehet, de aki lesajnálja, azt mondja nem színpad és piac képes, az nincs magánál! Nem vagyok zeneértő, de ha István hangja, tucat árú, akkor, Ő még nagyobb mágus, hogy ezt a SIKERT, önerőből elérte alig félév alatt.
Az valóban igaz, hogy T.I. extra, és nem kompatibilis, de a celeb világgal, de nem is vágyik erre. Mellesleg, ahhoz képest, hogy énekes, a festménye is nagyon jók, pillanatnyilag százezreket kínálnak érte

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.12.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Az Esti Kornél történetének első minifesztiválját...

Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Ki hitte volna, hogy még fogjuk látni a...

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
beszámolók még