2021. szeptember 22. | szerda | Móric nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Visszatér az FLM és a HELP?
Az álmot keresi Dani és Krisz
Duóban nyomul a fodrász-DJ - videóval
Kapcsolatok
Help!

Szenzációs bejelentés: feltámadt a sikeres magyar együttes!  

Tombol a retro láz, számos legendás együttes alakult újra az elmúlt időszakban. A 90-es évek végén nagy sikert aratott győri HELP is feltámadt, új énekessel a mikrofon mögött. 

„Igazi szerelem, hiszem hogy van ilyen miatta végleg itt maradok…” - dúdolta egykor az egész ország, s most újra lehetőség van rá, hogy felelevenítsük a régi emlékeket, sőt, akár újra is élhetjük a legszebb pillanatokat.

Ugyanis a HELP egy kis vérfrissítést követően újra színpadra lép!  A szenzációs bejelentést az új énekes, Szarva András osztotta meg velünk.

–  Így igaz, megint dübörögnek majd a régi slágerek, egy kicsit felkavarjuk a magyar könnyűzenei piacot!  A HELP annak idején nagyon népszerű volt, húsz év után éppen itt volt az ideje, hogy újra szóljanak a dalok. Örülök, hogy a srácok befogadtak magunk közé, szerintem sok szép sikert megélünk mi még együtt – mondta az eddig főként koncertszervezőként ismertté vált András. Egyébként ha Győrben körülnézünk, nem biztos, hogy találunk még egy embert, aki ennyire ismerné a magyar popkultúrát, ennyire hinne benne és így érezné a sikereket.

Az egyik legnagyobb HELP sláger, még a régi felállásban... 

A HELP szövegírója egyébként a kezdetektől a szintén győri Várszegi Ákos, aki Dobrády Ákos egyik legjobb barátja már hosszú-hosszú évek óta. Munkássága azonban nem csak a HELP-re terjed t ki, hanem számos ikonikus magyar banda énekelte meg a verseit: a már említett Dobrády Ákos nevével fémjelzett TNT – Bolond aki sír, Egyetlen szó, Tiltott perc, Holnap hazautazom –, de Ákosnak a Te vagy a hangszerem című slágerét is Várszegi jegyzi. A teljesség igénye nélkül álljon itt még néhány örökzöld: Baby Sisters – Szeresd a testem baby!, Pápai Joci - Ne nézz így rám, Groovehouse - Tűz és Vízl, Hooligans – Játszom. Na meg persze a HELP összes szövege is a győri srác tollából született: Igazi szerelem, Létezem, Túl szép és a sort még hosszan lehetne folytatni.

A csapatba harmadik tagként a szintén győri Papp Krisztián várja az újrakezdést, hiszen anno már ő is megannyi sikert élt meg a színpadokon. Az együttesben egyébként ő a zenei felelős, a slágerek dallamát neki köszönhetjük. Nem tétlenkedett hát sokáig, amikor szóbajött: fel kellene támasztani az alvó HELP-et!Papp Krisztián, Várszegi Ákos és Szarva András

Tehát a régi gárda majdnem teljes egészében megvan, egyedül Szarva András az új arc a csapatnál. Beszállásával új lendületet kaphatnak a srácok, akik szakmailag már többször is bizonyítottak. Most itt az új feladat: megmutatni, hogy miért is imádták egykor a HELP együttest!

A hírek szerint az első nyilvános fellépésük máris olyan retro nagyágyuk mellett lesz, mint Zoltán Erika és az Ámokfutók… Figyeljétek a friss híreket! 

HAK
Fotó: Marcali Gábor

[2018.01.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Megnéztük: Halott Pénz koncert a Budapest Parkban - képekkel
Szép, kerek alkalom: tizedik...

Megnéztük az EDDA koncertjét a Budai Szabadtéri Színházban - képekkel
Sokszor...

Mélybe ránt és felemel Alföldi West Side Story-ja - képekben
beszámolók még
Otthoni játékok