2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Sóstó Fiesta Online
Kapcsolódó cikkek
Lola egykori menedzsere új tini karrierjét egyengeti
Mennyit ér Lola fantasztikus oldala?
A sztár DJ-k Nyíregyházán fiesztáznak  - belépőt nyertek
Fergeteges fiesztával indult a nyár Nyíregyházán - képekben, videóval
Balesetet szenvedett Josh és Jutta - A szervező nem segített
Igazi Fiestával zárják a nyarat Nyíregyházán
Betöltötte a húszat Lola - pályája külföldön indult
Fenyő Miklós kedves gesztusa Lola felé
Csupán 15 percet zenél a világsztár Nyíregyházán
Képgalériák
Chocolate Funk
DJ Bárány
Fenyő Miklós és tánckara
Fiesta a Fiestán
Josh és Jutta
Lola a Sóstó Fiestán
Kapcsolatok
Dj Bárány (Bárány Attila)
Hamvai P.G (Hamvai Péter Lóránd)
DJ Hajnal (DJ Gustee - Hajnal Gusztáv)
DJ Newl
DJ Olasz (Olasz Gábor)
DJ PéGé (Pavlovics Gergely)
Fenyő Miklós
Lola
Fiesta
Josh és Jutta
Chocolate Funk
Molnár Árpád
Nyíregyháza- Sóstógyógyfürdő
Kapcsolódó események
Sóstó Fiesta
[2008. augusztus 17.
vasárnap ]

Véget ért a nyár? Fenyő Miklós, Lola is részt vett a búcsúztatásban - sok-sok fotó a nyíregyházi fiesztáról

Ismét egy hatalmas szabadtéri bulival zárták a nyarat Nyíregyháza-Sóstón.

At partin több száz vendég szórakozhatott a két színpad előtt, ahol Fenyő Miklóstól kezdve Lolán át több lemezlovas adta a talpalávalót hajnalig.

Tömeg a fürdő bejáratánál, sok biztonsági őr, de még több vendég. Talán a helyi fiatalság is úgy érezte, valóban megint csak véget ér a nyár, s jönnek újra a szürke, unalmas hétköznapok. Már akinek persze, hiszen a „partyarcokat” sosem kellett félteni: nyáron a szabadtér, hűvösebb évszakokban pedig a zárt klubok, diszkók várnak rájuk.

No nemcsak a tizen- és huszonévesek döntöttek úgy, hogy estéjüket a medencék közt felállított színpadok előtt töltik el, jócskán érkezetek az idősebb generáció tagjai is. Érthető is volt a tömegvonzás törvénye, hiszen a szervezők minden korosztályra gondoltak. A fiatalabbaknak Lola, illetve Josh és Jutta, a korosabbaknak pedig Fenyő Miklós szolgáltatta a jó hangulatot. Persze mint tudjuk, a zenei beállítottság nem éppen korfüggő…

"Miki bácsi" nyitott

Az esti programot Fenyő Miklós kezdte meg a majd’ egyórás rock and roll partijával. Zenekar nem, tánckar viszont akadt az énekes segítésére. Az előadott számok pedig azok voltak, amiket mindenki elvárt tőle. Csókkirály, Csavard fel a szőnyeget, a Luxemburg Rádió, vagy természetesen a Made In Hungária. S a dalok többségében a már jól ismert koreográfia. Szinte képpé varázsolta a nóták mondanivalóját a tánckar az olyan sikerszerzemények alatt, mint a Hotel Menthol vagy a Limbó Hintó.

A szövegek senki előtt nem voltak ismeretlenek, a nagyszínpad előtt összetódult tömeg az énekessel együtt dalolta a felvételeket. Sőt, Miki bá’-nak külön fanklub is alakult egy idősebb úr személyében, aki talán a boldogságtól, talán kicsit az elfogyasztott alkoholmennyiségtől külön kommunikációt folytatott a rock and roll hazai királyával. A párbeszéd hamar véget ért, talán elfogyott a „rajongó” mondanivalója, s inkább a színpad és a közönség közé épített elválasztó kordonon támaszkodva rázta őszülő haját.

Így ropták a színpadon... (kattints a képekért)

Visszatérő vendégek

Lola nem először lépett fel a Sóstó Fiesta színpadán. A közönség is tudta ezt jól, s a Fenyő Miklós nézőszámához hasonló tömeg maradt a pódium előtt.

A tinisztárnak már nem igazán nevezhető énekesnő sem egyedül érkezett, mögötte két táncoslány is ott volt. Lolának afféle főpróba is lehetett a nyíregyházi fellépés, hiszen az augusztus 23-i Fenyő koncerten Mészáros Árpád Zsolt mellett ő lesz a másik vendégművész. A nemrégiben már a huszadik életévét töltő énekes egy bő félórás műsorral szórakoztatta a közönséget. Az pedig jól hallatszott, hogy Lola sok pályatársához hasonlóan élőben is tud, sőt szokott is énekelni.

- Ez ma már a második fellépésem volt. De nagyon érdekes, mert teljesen más volt most a technika, mint amikor először jártam itt. S annyira jól oldották meg a technikusok a feladatot, hogy például nem is kértem a saját mikrofonom, annyira jól szólt minden – mondta lapunknak Lola, aki jelenleg is stúdiózik, de az ősszel szeretne egy új videóklipet is forgatni. Az énekes azt is hozzátette, hogy nagyon nagy megtiszteltetés neki az, hogy a Margitszigeten Fenyő Miklós koncertjén léphet fel.

Nézd meg Lola fellépését is!

Fiesta a Fiestán – helyi tánckarral

Interjúkat nem volt egyszerű feladat egyik sajtómunkatársnak sem készíteni, mert mire egy csendesebb helyre vonult a művésszel (jelen esetben Lolával), addigra a következő fellépő már bele is csapott a húrokba. Így tette ezt a Fiesta is, akik a latin muzsikát hozták el a nyárzáró bulira. A fiúk csak ketten érkeztek, de hogy ők se maradjanak táncosok nélkül, a közönség soraiból „voltak kénytelenek” lányokat és fiúkat toborozni.

A szerepre akadt is vállalkozó bőven, igaz inkább lányok jelentkeztek a feladatra. Élvezték is a színpadi munkát, s ugyan előre begyakorolt és tökéletesen összeillő koreográfia nem volt, de jókedv és öröm annál inkább. Sőt, akadtak olyanok is, akik kétszer is visszamentek Csordás Tibiék mögé. Erről képgalériánk tökéletesen árulkodik.

Kíváncsi vagy a Fiestára és táncosaira? Klikk ide!

Visszatérő vagy inkább hazatérő vendégek?

A Sóstó Fiesta szervezője és egyben műsorközlője, Molnár Árpád úgy konferálta fel a nagyszínpad utolsó hazai formációját, hogy nemcsak visszatérő vendégek, hanem már ők maguk kérték azt, hogy újra jöhessenek a rendezvényre.

Josh és Juttáról van szó, akiket természetesen nagy sikítással fogadott az ekkora már „megfiatalodott” közönség. Az előadott dalok persze itt a legismertebbek voltak, de Joshék valós népszerűségét az is jól mutatja, hogy a közönség alig akarta leengedni őket a színpadról.

- Azért annyira fontos nekünk Nyíregyháza, mert annak idején, amikor elkezdtük ezt a formációt – aminek már lassan négy éve , akkor ezen a környéken lettünk először ismertek. Ez sokban köszönhető Molnár Árpinak, a helyi rádióknak vagy éppen a zene.hu-nak is. Akkor egyre többet hívtak bennünket ide, egyre inkább megszeretett minek a közönség, sőt 2005-ben a Sóstó Fiesta volt az a rendezvény, amit az első fellépéseink egyikeként tartunk nyilván – mondta lapunknak Josh.

Ezt láthatta, aki ott volt Josh és Juttán!

A duót egy dal erejéig a Chocolate Funk követte három táncoslánnyal kiegészülve, akik innentől kezdve nem sokat pihenhettek, hiszen Bárány Attila és Hamvai P.G. produkcióját is színesítették.

Chocolate Funk képekben
DJ Bárány így zenélt

Amíg a nagyszínpadon egymás sarkát taposták a formációk, addig a kisebbik színpadhoz érkezők négy lemezlovas produkciójára bulizhattak.
DJ Olasz, Newl, PéGé és Hajnal Guszti cserélgette a lemezeket egészen hajnalig, tehát mindenki megtalálhatta a neki tetsző programot a nyár hivatalos záróeseményén.

-ej-

[2008.08.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még