2024. november 24. | vasárnap | Emma nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Botrány vagy színjáték? Összetörte a Fonogram-díjat a magyar zenekar!

Az év hazai hard rock vagy metal albuma kategóriában győzedelmeskedő The Idoru tagjai elmondásuk szerint összetörték a Face The Light albumukért kapott Fonogram díjat.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.02.13.
Utolsó hozzászólás: 2010.05.11.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

toromon 2010.02.18. 22:34 • [12]
A VIVA konkrétan arra a közönségre hajt, aki SMS-t ír azért, hogy megtudja meleg-e vagy nem. Még hányszor kell megdöbbennem, hogy ez már mindennek a teteje, vagy alja?

Márknak annyi szabadsága volt, hogy megmutassa külföldi előadókon, hogy milyen stílust kedvel (énekelne, merhogy tud). A tévéknek az ingyen tehetségkutatott sztárok kellenek, ha valaki odaáll eléjük, hogy az én fellépésem ér valamit, hát bebizonyítják, hogy semmit. Beteszik Pákót és kaszálnak.
Maurice16 2010.02.18. 22:21 • [11]
OK neked van büszkeséged. Nem mondom kurva sokat érhetsz vele. Na mindegy

Ok ezek szép adatok, de azt vedd figyelembe hogy van különbség rajongó és rajongó között. Tankcsapdáért főként felnőttek rajonganak akiknek van saját keresetük és el tudnak menni koncertekre és meg tudják venni az albumokat, de teszem azt SP-ért főként tinilányok rajonganak akiknek nincs pénzük ilyesmire.

Igen ezek több évtizede ott vannak, de haladni kell a korral (amit ők nem tesznek meg)

Hát ez a 2 év már Márknak megvan mivel 4. éve ismert, SP 2. éve ismert de már 2005 óta zenél

ez a tipikus Kozsószindróma. Az emberek többségében mély nyomot hagytak a 90-es években Kozsó bandái amik mint eltűntek. Ezért hiszik ezekről az előadókról is hogy ez lesz velük, de azt nem veszik figyelembe hogy az első ilyen magyar tinisztár vagyis Lola óta egy sem tűnt el, ő pedig már 6.(!) éve ismert
Előzmény: Feka14 • 2010.02.18. 22:11 • [10] • Előzménykövetés 
Feka14 2010.02.18. 22:11 • [10]
"Ember vagy te is úgy ahogy bárki, szóval ha lenne egy ilyen lehetőséged akkor vagy celeb leszel vagy senki."
Hát bazmeg ha csak egy pllanatra is elgondolkodnák h a kettő, közül meiket válasszam azonnyomban köpném le magamat. És ezt nem azér mondom mer én kibaszott nagy hős vagyok.
Ja és ha már a senkiknél meg a szánalmas zenei csőcseléknél tartunk, akkor mondom h egy ien szánalmas zenei csőcselék mint mondjuk az alvin és a mókusok 5000ember előtt jáccott a 16(!) születésnapi koncertjén,és az odafele úton láttam caramelt kb 10 kurva gyereknek "énekelni" a hősök terén. Mondjuk másik zenei csőcselékek, mint mondjuk a quimby, vagy a kispál , sőt a tankcsapda a sziget nagyszinpadán huszon, harmincezer embernek szokott jáccani.( tankcsapda 20éves jubilleumi koncert sziget -1. nap, 34ezer ember csak a nagyszinpad előtt). Ja és ezek a senkik közül ugye a tcs meg a kispál több mint 20 éves, a qumby, az alvin a depresszió, a 30y, a heaven street seven több mint 10 éves. Kiváncsi vagyok hol lesz mark, vagy sp 10 év múlva, vagy akár 2 év múlva. Jobb esetben van 2 jó évük, aztán ha lejárnak mehetnek a hősök terére mikulás csomagot osztogatni.
Nem tom de én nagyon remélem, hogy "senki" leszek.

Maurice16 2010.02.18. 22:05 • [9]
Ők is bejutnának ha akarnának a TVbe. Nem azt mondtam hogy emiatt nem fogják őket játszani hanem azt hogy biztosan arra számítanak hogy pont emiatt fogják.

Marknak lehet hogy csak semmitmondó lassú szerelmes számai vannak, de ő nem playbackel és a TVben egy kedves vicces embernek adják el és egy ilyen embert szívesebben hallgatnak mint ezeket a faszokat.
Előzmény: Feka14 • 2010.02.18. 21:53 • [8] • Előzménykövetés 
Feka14 2010.02.18. 21:53 • [8]
Nincsenek TV-ben és ez kizárólag az ő hibájuk.Ennél nagyobb faszságot rég hallottam. Azt ne mond h ez a balhé miatt nem fogják őket jáccani a tvben. Kurvára nem jáccanák őket egybnként se, csinálhatnak bármilyen jó zenét, senkit nem érdekel.
másodszor."de könyörgöm a TV-be az jut be aki akar"- olyan szinten igaz h bármilyen jött ment faszból sztár lehet tényleg. de csak akkor ha elkezdik menedzselni, meg felöltöztetni, meg szerelmes semmitmondó számokat énekeltetnek vele, playbackeztetik stb. ja és persze jól néz ki. Akinek meg nem teccenek ezek a feltételek, közhelyesen nem akarja "eladni magát" azt nem jáccák. Bazmeg egy mark szarni is csak akkor mehet ha előtte felhívta a menedzserét meg a vivát meg a mittomán kicsodát. Ez a helyzet. Aki egy kicsit is meg akarja tartani a művészi meg mindenféle szabadságát az ebbe nem megy bele.
Az meg a másik, hogy a viván mondjuk egy olyan számot amibe torzítós gitár van alapból nem adnak le.Ami egy kcsit is elontabb, nehezebben befogadható azt sem, mer tudják h az átlag ember hülye és nem fogja érteni. Ezért kell a ments meg szerelem színtű szövegek meg a kép maradsz.
De mostmár eljutottunk oda, h nem csak a a rétegzenéket nem jáccák seholse, hanem azokat se amik egybként beférnének a rádióba mer slágeres meg minden, de nem álltak be a sorba, nem vállalják h bohóckodnak a nem tom mien kamu jótékonysági faszságon, meg tátognak a buzi műsorokban.
itt van a kowalsky meg a vega. egy teljesen jó kis pop együttes, fülbemászó, meg minden, minden normális országban nyomnák őket, vagy mondjuk itt volt a hiperkarma, a 2000-es évek legjobb albumával, slágeresebbné slágeressebb dalokkal, és még lehetne sorolni.
Kurvára igaza van az idorunak, h nem büszkék h ien társaságba keveredtek, és szarnak az egészre. Amúgy meg ahogy láttad kurvára be voltak baszva szóval, szándékos hűhóról, meg botrányról beszélni nem túl okos dolog.
Maurice16 2010.02.18. 21:07 • [7]
""Nálad születési rendellenesség hogy a szart szereted?""

Nem, mivel amint láttad a Quimby-t sem szeretem :)
Előzmény: Feka14 • 2010.02.18. 19:11 • [5] • Előzménykövetés 
Maurice16 2010.02.18. 21:06 • [6]
Igazad van, nem hallottam életemben egy Idoru számot sem és nem is nagyon akarok.
Ennek 2 oka van:
1. Sosem hallottam róluk mivel nincsenek TV-ben és ez kizárólag az ő hibájuk. Most mondhatja bárki hogy a kezdő zenekaroknak milyen nehéz hogy nem jutnak be a TV-be és helyettük az ilyen kis fiatal senkik, de könyörgöm a TV-be az jut be aki akar. Szerintem ezt is csak azért csinálták hogy egy kis hírverés árán írjanak róluk (ami meg is lett)
2. Lehet hogy ez a zenei csőcselék "tud zenélni" (bár ezt kétlem), de szerintem egy előadóban fontos hogy milyen képet mutat magáról a közönségének. Szóval szerintem az emberek azért szavesebben hallgatják a zenéjét annak aki kedvesebbnek, vagyis jófejnek tűnik. Hát ők nagyon nem tűnnek annak, inkább az ellenkezője, ezért még a kíváncsiság sem hajt afelé hogy megnézzem bármelyik klipjüket.

Egyébként ha mindezt megcsinálnád akkor hova mennél ha nem a VIVA-ba? Más lehetőséged nincs is mivel ez az egyetlen normális zenecsatorna. A magyar MTV szinte nem is játszik klipeket, több pedig nincs ahol lenne élő műsor vagy ilyesmi.
Ember vagy te is úgy ahogy bárki, szóval ha lenne egy ilyen lehetőséged akkor vagy celeb leszel vagy senki.
Előzmény: Feka14 • 2010.02.18. 19:05 • [4] • Előzménykövetés 
Feka14 2010.02.18. 19:11 • [5]
*de ezzel a húzásukkal valamilyen szinten egyetértek. bocs elbasztam a multkor.
szeretnék idézni tőled
Maurice16:
"egyébként ez most nem volt olyan szar mint tavaly, igaz itt is volt sok baki és sok meredek eredmény (pl.,Quimby!!!!!!!))mindegy, fejlődünk"

Nálad születési rendellenesség hogy a szart szereted? Végülis igazad van, nyilván jobbak mint az anti celebek, a zenei csőcselék.
Feka14 2010.02.18. 19:05 • [4]
Maurice! Ismét ellent kell hogy mondjak neked bármennyire is bántja ez a szivemet!
Ezek az anti-celebek és az emlegetett hőseid között van egy aprócska különbség. Ez a szánalmas zenei csőcselék tud zenélni.Bár tudom, hogy ez ebben az országban, meg ezen az oldalon kurvára nem érdekel senkit. Most feltehetném én is a kérdést, hogy hány idoru számot hallottál, és valószínüleg még anniyt se mint ahány sp számot én. Nem a kedvenc zenekarom, meg nem is tartottam eddig őket szimpatikusnak, de ezzel a húzásukkal valamilyen szinten. Mondok egy példát. Ha lenne egy együttesem, aztán csinálnék egy lemezt, meg egy klippet, ha azt valamilyen csoda folytán lejáccaná a mai viva, másnap nem nagyon mernék kimenni az utcára, mert nem akarnám h a nevemet egy lapon említsék az ott látható előadókkal. Ennyi.
drpepper 2010.02.18. 00:02 • [3]
Botrányos színjáték. De kit érdekel ez, kik Ők egyáltalán?! Nevetséges volt az egész Fonogram...
lap teteje
További oldalak «« 1 23 4 »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még