2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Íme az első esélyes! Bemutatkozik Tabáni István rajongói oldala

Több hónapos verseny indul, hogy az olvasók szavazatai alapján 2010 első felére kiderüljön: hazánk zeneszeretői szerint melyik minden idők legjobb magyar rajongói oldala. Elsőként Tabáni István hívei mutatják meg, mit is hoztak...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.03.02.
Utolsó hozzászólás: 2010.05.05.
Hozzászólások: [25.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

dado94 2010.05.05. 13:47 • [25]
Kedves Rajongótársaink.

Köszönjük a biztatásotokat, szavazatotokat. Nagyon örülünk a nyereménynek, melyet nektek köszönhetünk. :)

Nagyon köszönjük, István nevében is, hogy rajongók vagytok, s továbbra is azok maradtok. (A remélem szót már nem is írom, mivel bízok benne, hogy biztosan azok maradtok.)

Üdvözlettel, két rajongótársatok: Lina & Dádó
dozsoka 2010.04.18. 20:14 • [24]
Több generáció rajong Tabáni Istvánért. Ez a közösségi oldal azonban teljesen különbözik minden mástól. Itt nincs civakodás, vita, nagyon összetartó közösség alakult ki. Chaten beszélünk egymással, és szinte egyöntetűen döntöttük el, hogy megyünk a lemezbemutató koncertre. Előtte találkozót szerveztünk, hogy személyesen is megismerkedjünk, bár sokan már találkoztak a koncertek alkalmával. Nagyon szuper élménybeszámolókat olvashatunk egymástól, akad olyan közöttünk, akit épp ezek a dolgok inspiráltak pl. mesekönyv írására. Egy emberként drukkolunk Istvánnak lépésről-lépésre, kísérjük végig ezen az úton,és egy emberként háborodunk fel, ha a olyan újságcikk jelenik meg, ami bántó.
Szóval jó dolog G-portálos rajongónak lenni.
kiacs 2010.04.15. 22:16 • [23]
Csakis a gportááááál!!! :))) fantasztikus a szerkesztők munkája, a portál sokoldalúsága, a tagok humora :)))
fibi 2010.04.09. 18:01 • [22]
Olyan nagy a mozgás az oldalon, hogy ha kihagyok egy fél napot (nem 1 egészet!!!), másik fél napba kerül, hogy pótoljam az olvasni valókat. Csuda helyes embereket ismertem itt meg, köszönet érte Istvánnak, mert ha Ő nincs, ez az oldal sem jött volna létre és ezek az értékes barátságok sem. Köszönet illeti a szerkesztőket a naprakészségükért, a sas szemükért, mert minden azonnal észrevesznek, felfedeznek és hozzák ide nekünk.Mi pedig - mint ahogy azt már valaki megfogalmazta az oldalon - bejárunk, mint egy elsőosztályú étterembe és lakmározunk. :)
AKIRAM 2010.03.28. 16:56 • [21]
Kedves Ili56. Szinte szó szerint leírhatnám ugyanezt.István saját száma még egy fesztiválon is megállná a helyét. Persze sokat számít hogy mi tudjuk az előzményeket, és a szöveggel együtt átérezzük a dalt. Nem tudom például idegen nyelven hogyan hatna? A Still loving you pl. akármilyen nyelven is hat.
Előzmény: Ili56 • 2010.03.25. 19:38 • [19] • Előzménykövetés 
AKIRAM 2010.03.28. 16:50 • [20]
Ez a portál megkedveltette velem az internetes beszélgetést, csetelést. A tagok intelligens bejegyzései sokszor elképesztenek, sokan elmehetnének újságírónak, verseket írnak, idézeteket keresnek, és igazán szép gondolatokat fogalmaznak meg.Ha netalántán egy méltatlan hangú vagy témájú bejegyzés kerül fel, rögtön lehurrogják, de ez már most elő sem fordul.Szinte kiváncsi vagyok az ismeretlen ismerősökre, akiket csupán egy széphangú ,meghatóan vonzó fiatalember szimpátiája hozott össze.Örülök hogy elmondhatom a véleményemet, még jobban örülök ha válaszolnak vagy hozzászólnak,köszönöm hogy ilyen társaságra találtam.
Ili56 2010.03.25. 19:38 • [19]
Én már nagyi vagyok, de soha nem regisztráltam semmilyen oldalra. István művészete annyira elvarázsolt, hogy csatlakoztam a rajongói táborhoz és nagyon jól érzem magam köztük. Az ország különböző részéről embereket kovácsol össze. A oldal szerkesztőinek :Linának és Dádónak iszonyatos munkája fekszik abban, hogy mindenről a leggyorsabban értesüljünk. Köszönet nekik! István saját száma szerintem fantasztikus és nem azért mert elfogult vagyok, hanem azért mert igényesen megírt és komponált dalról van szó. Sok "sztárocska" el sem tudná énekelni.
Az ellen tábornak pedig üzenem lehet utána csinálni- de úgysem sikerül Tehetség kell hozzá!
fulopiren 2010.03.25. 17:25 • [18]
Reggel, ha van időm, ezzel az oldallal kezdek, de legkésőbb este mindenképpen körülnézek az oldalon. Itt ugyanis minden információ napra, sőt órára kész. Végtelenül hálásak is vagyunk érte az oldal szerkesztőinek. Olyan ez, mint egy jó étteremben kihozzák a nagyon finom ebédet, csak itt a végén nem kell fizetni.
A huhogók hadd huhogjanak.
fibi 2010.03.25. 09:43 • [17]
Úgy látom, az ellentábor itt is felüti a fejét. Biztos nem a rajongók szavaznak úgy, hogy nem érdekel, vagy nem tetszik, sőt még úgy sem, hogy közepesre sikerült. Kár erőlködni, mi akik imádjuk, többen vagyunk.
suzana 2010.03.12. 11:37 • [16]
Soha nem voltam tagja a rajongoi oldalaknak,altalaban szetneztem,de ennyi.Most megtortent a csoda!Valahol olvastam,hogy Istvan osszehozza az embereket!Valoban,hisz amit ezen az Oldalon kapunk:szeretet,tisztelet,egymasra odafigyeles,a muveszet elismerese.Minden elismeresem a Dadoe es a Linae,akik mindenre es mindenkire odafigyelnek.Naprakesz riportok,videok,tudositasok,fenykepek.S ne feledkezzunk meg az irasok,velemenyek,cseveges rovatokrol sem,ahol kulturalt hozzaszolasokat lehet olvasni mar-mar irodalmi szinten.Buszke vagyok,hogy e Kozossegnek tagja lehetek! Ajanlom mindenkinek,aki ki van ehezve bekessegre,embersegre,hisz itt mindenki feltoltodhet derusen-humorosan a napi gondok utan.Sok sikert kivanok a Szerkesztoknek,hisz aldozatos munkajuk nelkul ez az Oldal nem letezne! Mindenki Egyert-es egy Midenkiert!!!
lap teteje
További oldalak 1 2 3 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még