2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Cikkek a fellépőről
Győrben megvolt a buli után a takarítás
Szilveszterezz a StarMachine zenekarral! 
ˇHa nevet a színpad, nevet a közönségˇ - interjú a Star Machine zenekarral
     
 
Győri Szilveszteri Városi Vigasságok
Dátum: 2019. december 31. 21:00 - 2020.01.1.
Helyszín: Széchenyi tér, Győr
Kapcsolat: Star Machine
 
     

21:00–21:30 videodisco

21:30–2:00: StarMachine zenekar egész éjszakás műsora

Közben:
0:00 Himnusz
01:00 Tűzijáték

Szilveszterezz a StarMachine zenekarral! 

Hazai pálya már a Star Machine zenekar számára Győr, akik idén is fantasztikus bulira készülnek a Széchenyi Téren. Zárjuk együtt a 2019-es évet, bulizzunk a legnagyobb slágerekre, s köszöntsük velük az új esztendőt! 

Ahhoz, hogy a StarMachine zenekar megalakulását megértsük, egészen az egykori, sikeres  Popdaráló című műsorig kell visszakanyarodnunk, ahol a zenészek és énekesek sokáig szerepeltek együtt. Páran pedig úgy döntöttek az akkori csapatból, hogy hogy együtt maradnak, s megszületett hazánk egyik legkeresettebb partyzenekara, a StarMachine.

A kezdetek valahogy így néztek ki, a szakmai tudás pedig eleve adott volt. Képzett, profi zenészek alkotják a stábot, akik több bandában is játszanak, a saját hangszerükön klasszisok. Már csak a műsort kellett összeállítani és meghódítani a Popdarálón kívüli színpadot. Győr a kezdetek óta szerepel a listán, mindig visszahívják a csapatot. Bulizhattunk már együtt Kovács Áronnal és Bűdi Szilárddal is a mikrofon mögött, mindkét énekes alaposan feltüzelte a közönséget. Németh „Némo” Gábor a StarMachine lelke, vele egy korábbi beszélgetésben már sok minden kiderült a győri koncertekről.

– Mi nem vacsora-, vagy háttérzenekar vagyunk – mondta Némo. – A közönségre kell hatnunk, a közönségnek pedig ránk. Ezért is fontos, hogy magánemberként is jól kijövünk, barátok vagyunk. Nem lehet mosolyogni a színpadon, miközben nem kedveled azokat, akikkel játszol. A publikum mindent észrevesz. Nekünk állandóan figyelni kell a rezgéseiket, azok alapján alakítani a poénokat, a műsort. Interaktív csapat vagyunk, akik szeretik, ha velük együtt buliznak, éneklik a dalokat és egyáltalán: jól érzik magukat az emberek. Győrben szeretnek bulizni, s a vevők a jó dalokra.

A zenészek mindig jól érzik magukat a városban, s ahogy korábban nyilatkozták, ehhez az is kell, hogy Győrben mindig profi stábbal dolgozhatnak együtt, minden olajozottan halad az egész éjszakás bulik alatt.

– Művészként tekintenek ránk – hangsúlyozta Némo. – Nem kell nekünk vacakolni semmivel sem, a roadok értik a dolgukat, a hangmérnök nem vágja az arcokat, ha kérek még egy kicsit a kontroll-ládámba. Jó így dolgozni, mert tényleg csak a zenélésre és a koncertre kell figyelnünk. Ez nagyon fontos, mert koncert közben többször kell váltanunk, megújulnunk. Nem egészséges, ha a fellépőknek idegeskedni kell az előkészületekkor.

A Star Machine zenekar repertoárja óriási, sok-sok dalt kipróbáltak már. Műsortervet olyan nagyon mégsem készítenek, inkább csak „sorvezetőt”. Szeretnek menet közben változtatni, a közönség jelzéseire reagálni. A főnök leginkább Némo, a többiek vakon bíznak benne. S ahogy már többször hangsúlyozták: soha nincs két egyforma közönség. A színpadon állóknak érezni kell, mikor rázzák fel a bulit, vagy mikor lazítsanak rajta kicsit, esetleg csábítsák romantikázásra a népet. Ez pedig összhang nélkül nem megy, szilveszterkor sem.

A Star Machine tehát imád Győrben bulizni, a győriek pedig már hosszú évek óta velük köszöntik az új évet, énekelve, szórakozva, tapsolva és persze bizakodva. Találkozzunk december 31-én, 21 órától a Széchenyi téren! 

– Havassy Anna Katalin –

[2019.12.30.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még