2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Cikkek a fellépőkről
Malek Andrea éa Jáger Bandi karácsonyi dala - Csak Ő
Itt az Első Évad - Egy idegen lány költözött Puskás Petiék lakásába
Sári Évi: "Különleges alkalom a Ketten vagyunk"
Happy New Year 2020 Újévi operett és musical gála
Évbúcsúztató Musical Gála a Gödöllői Királyi Kastélyban
     
 
Musical Plusz 20.
Dátum: 2009. szeptember 20.
vasárnap 15:00
Helyszín: Pataky Művelődési Központ
Kapcsolat: Bot Gábor, Debreczeni Márta, Egyházi Géza, Koós Réka, Malek Andrea, Miklós Tibor, Puskás Péter, Szomor György
 
     

Huszadszor is megújul a Musical Plusz -  elkeltek a belépők

Szeptember 13-án a második dekád végéhez ér a Musical Plusz előadások sorozata.

Az út

Akik ott voltak a kezdeteknél - akár rögtön a 2005. december 10-i első előadáson, akár a következő év eseményein -, azok tudhatják, hogy milyen jelentős fejlődési folyamaton ment át ez a széria a négy év során. Az M+ mára az egyik legnépszerűbb musical „haknivá” nemesedett és a kezdeti vándorlások végeztével úgy tűnik, a Pataky Művelődési Központban állandó otthonra lelt. A színhely mellett az időpont is beállni látszik, a rajongók méltán számíthatnak arra, hogy az M+ előadásokra a vasárnap délután 15-18 órás idősávot kell szabadon hagyniuk a naptárjukban.

Idén ez lesz a negyedik hasonló rendezvény. A legutolsó előadás igazi kavalkádot hozott a meghívott művészek tekintetében, hiszen összesen 13 fellépőt tapsolhatott meg a közönség. Most a szervezők visszatértek a korábban jellemző hetesfogathoz. Szinte már természetes, hogy a visszatérő előadók mellett új arcok színesítik tovább a palettát. Az eddigi 19 alkalommal sosem láthattuk kétszer ugyanazt a szereplő gárdát a színpadon. Ezzel is biztosított volt, hogy mindig is legyen valami plussssssz a produkciókban a korábbiakhoz képest.

Visszatérők

Szeptemberben - nyilván sokak örömére - újra láthatjuk a megunhatatlan Egyházi Gézát, aki mellette ott lesz a lassan szintén rutinos M+osnak számító Bot Gábor is, akit tucatnyi sikeres alakítása mellett legújabban azzal kapcsolatban emlegetnek musical berkekben, hogy fővámpírként az eddigi legjobb „Krolock klón”. A visszatérők táborát gyarapítja Koós Réka, akit az utóbbi időkben leginkább a Vörös Pimpernel című darabban láthattunk, és aki mostanában a testépítéssel is speciális kapcsolatba került.

A Patakyban azonban, a hölgy nézők egy részének vélhető bánatára a Koós Réka és a Bodybuilders formációnak csak egyetlen névadó tagja lép színpadra. Szomor György is bemutatkozott már a Musical Plusz rajongói táborának, a 18. előadás vendégeként. Most egy vélhetően aktív nyár után tér vissza Kőbányára, hiszen néhány héttel ezelőtt játszott főszerepet a Margitszigeten, a Budapesti Nyári Fesztivál méltán nagy sikert aratott előadásán, az Egy bohám rapszódiája című produkcióban.

Új belépők

Ezúttal három olyan fellépő lesz, akik most először szerepelnek a sorozatban. Malek Andrea az egyikük, akit zenés produkcióban legutóbb a Nemzeti Színházban láttam viszont a végzet csalfa asszonyaként, a Vesztegzár a Grand Hotel című (kihagyhatatlan!) darabban. Láthatjuk, hallhatjuk továbbá Debreczeni Mártát, aki szerepelt már együtt Bot Gáborral (Néró és a Sztárcsinálók, Vámpírok bálja), Egyházi Gézával (Vámpírok bálja) és Szomor Györggyel is (AIDA).

A mostani azonban egészen új felállás lesz számára. Ugyanígy némiképp ismeretlen területre lép a – még mindig - leginkább a Megasztárból ismert Puskás Peti, aki Szomor Gyurihoz hasonlóan (és a korábban említett produkciót megálmodó és életre hívó Miklós Tibornak köszönhetően) egy rövid időre szintén Freddie Mercury bőrébe bújhatott a minap.

A névsor tehát ismét csak nagyon színes (és szélesvásznú). Kíváncsian várom, hogy mennyire sikerül ünnepivé tenniük a jubíleumi előadást a nyári színházi szünetben minden bizonnyal kiéhezett musical rajongók (nem kevésbé a műfajjal mostanság ismerkedők) számára.

Nyerj belépőt!

Az előadásra egy páros belépőt sorsoltunk ki, azok között akik válaszoltak a lenti kérdésére és elküldték a választ szeptember 10-ig a jatek@zene.hu címre BELÉPŐ tárggyal.

Ki végzett lapunk lepnépszerűbb musicalszínész szavazásának első helyén? SEGÍTSÉG!

A játékunkban Hungler Diána nyerte a két belépőt.

-Balázs András-
 

[2009.09.11.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még