15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2020. szeptember 30. | szerda | Jeromos nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Beszámolók Beszámolók Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 

Magunkról

A Zene.hu Rádió elsődleges célkitűzése, hogy az igényesség és minőség messzemenő figyelembevételével, olyan műsorokkal jelentkezzen, melyben a hallgatók lehető legszélesebb rétege találhatja meg a kedvére valót. A magyar zenei életre – és itt nem kizárólag magyar nyelvű hangzóanyagra gondolunk – fogékony és szórakozni vágyó hallgatói csoportok megcélzásával, a rádió műsora a nap 24 órájában elérhető.

A konzerv műsorszerkesztésben készült adásban mindenképpen a zene a főszereplő, de emellett helyet kapnak különböző beszámolók, valamint interjúk is. Célunk, hogy a mindenkit érdeklő mainstream előadók mellett szerepet kapjanak azon magyarországi kezdő, vagy netán befutóban lévő zenekarok/előadók, akik jó minőségű, rádióérett zenei anyaggal rendelkeznek.

A változatosságról a többcsatornás – tematikában és szerkesztésben egymástól független - önálló rendszer gondoskodik. A Rock csatorna értelemszerűen a keményebb, valamint a lágyabb rock-zene kedvelőinek szól, a Best of SirOesh csatorna pedig a lágyabb, populárisabb muzsikák kedvelőit célozza meg. Ez utóbbi ad helyet a zene.hu-n folyó munka bemutatásának is, legyen akár slágerlista, vagy éppen beszámoló a friss lemezek megjelenéséről. A World of Electro csatorna az elektronikus zenék kedvelőinek kiszolgálására jött létre. A rendszerek önállósága mellett a kereskedelmi célú hasznosítás egy kézben összpontosul. A későbbiekben további csatornák beindítását is tervezzük.

Az online rádió szerkesztői önkifejezésük ezen megnyilvánulásával, a zene iránti szeretetből, lelkesedésből végzik munkájukat. A csapat jelenlegi tagjai: Stritecky Ákos, a Rock  csatorna szerkesztője, a rádió ötletgazdája, SirOesh, a zene.hu tulajdonosa, Gidófalvi Attila (Lord-Karthago) billentyűs valamint Fülöp István (Rückwarts zenekar) és NagyMester, mint szerkesztő, de folyamatosan bővülünk.

A zene.hu rádiója a MAHASZ-szal, valamint az ARTISJUS-szal kötött, érvényben lévő szerződése folytán minden egyes lejátszott dal után jogdíjat fizet, ezzel is segítve a magyar zenei életet. 

Mottónk: Legyen ez egy közös ZENERÁDIÓ a világhálón!

lap teteje
Kreatív, ügyeskezű gitáros kerestetik zenekar [2020.09.15.] apróhirdetés
Otthoni játékok Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük! Neoton koncert volt a Skanzenben - képekkel
A Szentendrei Skanzen rendkívül...

Képes beszámoló - La Mancha lovagja a Budapesti Operettszínház színpadán
Szeptember...

Elisabeth musical - élménybeszámoló képekkel
Maszkabálról jött a hír - Képes beszámoló Fenyő Miklós koncertjéről
Ünnepi rockopera-gála a Budai Szabadtéri Színházban - képekkel
Best of Geszti - képekben
beszámolók még